Publicitat
Societat · 20 de Setembre de 2021. 13:35h.

Un sindicat policial proposa reobrir l'oci nocturn

També remarca que la maca d'autoritat comporta que "les actuacions policials siguin cada cop més complicades"

Un sindicat policial proposa reobrir l'oci nocturn

El Sindicat de caps i comandaments de la Policia Local de Catalunya (SICPOL) denúncia un "augment exponencial de la violència" en l'evacuació dels botellons, fet que qualifiquen de "inadmissible", per la qual cosa urgeix a prendre "decisions polítiques immediates" valorant la reobertura de l'oci nocturn.

La queixa d'aquest sindicat arriba després que tres policies locals resultessin ferits lleus en la matinada del passat diumenge a Tiana (Barcelona) en uns altercats protagonitzats per joves durant la celebració de les festes d'aquest municipi, incidents que se sumen als viscuts recentment a Llinars del Vallès o Cerdanyola.

SICPOL qualifica de "inadmissibles" les situacions que s'estan produint des de fa setmanes per la proliferació dels botellons a Catalunya, amb un "augment exponencial de la violència" cap als agents. El sindicat adverteix que aquest augment de la violència "posa en greu risc la integritat física de la ciutadania en general, dels agents actuants i la normal convivència de la societat catalana".

Davant aquesta situació, el sindicat urgeix a l'adopció de "decisions polítiques immediates", i que es valori si la reobertura de l'oci nocturn pot "contribuir a pal·liar aquesta situació". El sindicat alerta, a més, que s'està instal·lant una "percepció d'absència d'autoritat per part d'una minoria violenta i incívica", la qual cosa fa que les actuacions policials "siguin cada vegada més complicades.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 REBEL IN THE FDG, EL PALAMOS DE LA "MARIA", 20/09/2021 - 17:21

Si aquests es pensen que obrint l´oci nocturn acabaran amb amb la xacra aquesta dels botellons, ho porten clar... S´ha de ser molt ilús i no coneixer be al personal, per haver arribat a aquesta conclusió. Això ara per ara, ja no te aturador, tret de que es prenguin mesures molt dràstiques i fins i tot impopulars... Allà on no hi seny, ell sol s´

#3 Marcial Heredia, el circo de la tele, 20/09/2021 - 16:07

Está claro, se trata de que beban como cosacos pero recogidos, en un local. Y si se ponen vacilones ya los pondrán a tono el segurata o gorila de turno, que esos no van al dictado del político o el contertulio profidén. Dos tortas y a dormir.

#2 Sergi Sergio, Barcelona, 20/09/2021 - 14:33

Nuestros dirigentes mega lumbreras tienen todo el ocio nocturno cerrado a cal y canto, resultado botellones a manta, son unos genios, realmente son els millors.

#1 Logicademocratica, Badalona, 20/09/2021 - 14:04

Tot el suport a la Policia Local i Mossos d’Esquadra acosats per incívics i violents a Tiana. Dit això els Sindicats policials s’han d’abstenir d’opinar sobre que és el millor per combatre la pandèmia. Que ho deixin a la classe mèdica. Gràcies.