Societat · 23 d'Agost de 2011. 20:11h.

Un terratrèmol de grau 6 sacseja Nova York

El Capitoli i el Pentàgon, a Washington, han estat evacuats

Un terratrèmol de grau 6 ha causat el pànic a la costa Est dels Estats Units. L'epicente del sisme ha estat localitzat a Virgínia, però s'ha deixat sentir a Washington, Boston o Nova York. En un primer balanç, no s'han produït víctimes mortals ni danys materials greus.

A la capital nord-americana, les autoritats han decidit evacuar alguns edificis governamentals com el Capitoli o el Pentàgon. A l'àrea de Nova York, les torres de control de diversos aeroports també han estat desallotjades, així com l'Ajuntament.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#2 Séneca, Barcelona, 24/08/2011 - 17:21

Miri Gluck, si la importància del que passa a Washington DC o a N.Y. ho mideix en Km, anem apanyats. Parlem de la capital i de la 1ª ciutat dels EE.UU., on es concentren moltes presses de decisió mundials, i que ens pertoquen aquí; llocs molt marcats pel 11-S. Millor parlar de futbol?

#1 Séneca, Barcelona, 23/08/2011 - 21:39

Telenotícies avui, a les 21.00h, a TV3, no han obert amb el terratrèmol. Ha estat la sisena o setena notícia, i pobra; això sí, rotllo casolà sense cap valor el que vulguis. No serà veritat que la tele pública catalana fa material de baix nivell?. Un 5.8 a NY i a Washington.... i res.

#1.1 Gluck, Barcelona, 24/08/2011 - 02:10

Les notícies es classifiquen com a importants utilitzant alguns paràmetres entre els que s'inclouen el la distància i la repercussió del fet. És normal que un terratrèmol que no ha produït víctimes mortals ni danys materials greus i que ha passat a 6.000 km sigui la sisena o setena a TV3.