Publicitat
Societat · 29 de Gener de 2010. 10:20h.

Una alcaldessa del PSC frena la detenció d'un imam

Demana a la víctima de presumpte assetjament que retiri la denúncia "per no crear un conflicte social"

Una alcaldessa del PSC frena la detenció d'un imam

Judit Alberich, al centre de la imatge

L'alcaldessa de Cunit, la socialista Judit Alberich, va frenar la detenció de l'imam imputat per amenaçar, coaccionar i calumniar presumptament a una musulmana moderada que treballa com a mediadora cultural al municipi després que aquest tractés d'agredir a la dona, segons informa El País .

La presumpta campanya de l'imant, Mohammad Benbrahim, perseguia que Fatima Ghailan perdés la feina per no portar vel i relacionar-se amb espanyols no musulmans, segons la instrucció judicial.

L'alcaldessa, en la seva declaració davant el jutge, explica que "l'inspector de policia pretenia detenir-lo però el vaig evitar a efectes de no crear un conflicte social". L'alcaldessa va demanar a Ghailan que retirés la denúncia contra l'imam i els altres tres membres d'aquesta comunitat-la dona i la filla de l'imant a més del president de l'Associació Islàmica de Cunit-, també imputats per coacció i calúmnies.

Publicitat
Publicitat

42 Comentaris

Publicitat
#42 jose, barcelona, 08/02/2010 - 09:52

porque no eres mas inteligente yy ya que te interesa el tema investigas mas y escuchas a las dos partes para hacerf de juez

#41 Jordi Freixas, Cardedeu, 03/02/2010 - 21:50

Aquesta persona ha posat clarament de manifest que no està SOTA CAP CONCEPTE capacitada per exercir una responsabilitat com la de dirigir una alcaldia, i per tant ha de dimitir automàticament.

#40 cunitenca, cunit, 31/01/2010 - 00:43

ola, si us plau mireu les noticies el dilluns a les 14 hores al canal "cuatro" perqué el que estàn publicant al diari el pais es mentida tot!!!! gràcies yo soc amiga de la filla de l'imàm

#39 josepxicot, barcelona, 30/01/2010 - 12:25

Postures com aquesta,fan que els no ho
mologables es creixin i creguin que ja po
den fer el mateix que fan a casa seva,el
Psc,hauria de fer alguna cosa,aquesta
actitud,ès molt perillossa.Els drets humans
per sobra de tot

#38 josepa, Salou, 30/01/2010 - 09:34

Vergonyos! Aquesta Alcaldesa es impresentable! Que s´el posi ella el Burkha, per lo menos callará i no irá en contra d´una altre dona que demostra valentia i integració!