Publicitat
Societat · 11 de Gener de 2021. 15:09h.

Una altra relliscada de la Guàrdia Civil

Arxivada la causa contra Adrià Carrasco després d'haver estat acusat de terrorisme ara fa tres anys

Una altra relliscada de la Guàrdia Civil

Adrià Carrasco ha tornat de Bèlgica, on s'hi ha passat gairebé tres anys, després que el jutjat de Granollers hagi arxivat el seu cas. Carrasco va marxar a l'estranger per evitar ser detingut l'abril del 2018 per la Guàrdia Civil, per ordre de l'Audiència Nacional, en una operació contra els CDRs que s'havien mobilitzat durant la Setmana Santa tallant carreteres i aixecant peatges per protestar contra l'empresonament i el processament dels líders independentistes.

En aquella operació va ser detinguda Tamara Carrasco, integrant del CDR de Viladecans, acusada inicialment, com ell, de terrorisme, rebel·lió i sedició, i que al cap de dos anys i mig va ser absolta per un jutjat de Barcelona. Abans va estar més d'un any confinada a Viladecans, d'on només sortia per anar a treballar.

Carrasco ha assegurat que "l'Estat utilitza muntatges policials per defensar els seus propis interessos, criminalitzant qualsevol forma de dissidència" i, en una roda de premsa davant el TSJC, ha afegit que "vivim en un país on cada dia veiem com es vulneren drets fonamentals, com el dret a manifestació, la llibertat d'expressió o el dret a un habitatge digne". "Seguirem lluitant i seguirem desobeint!", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#16 despertaferro, L´H capital de TABARNIA, 12/01/2021 - 12:04

Deja de jugar con el cheminova y haz algo de provecho por ejemplo ponte a trabajar que al resto no nos detiene la Guardia CIvil aunque seguro que algun partido lazi te mete en las listas como a "juanito buenas noches" , por cierto si esto fuera Turquia, Venezuela, China etc tus paises de referencia aun estarias en el trullo asi que da gracias.

#15 Miguel, Hospitalet de Llobregat, 12/01/2021 - 10:03

Las FFCC no patinan. Ellos, en base a unas pruebas, lo detienen (y en 72 h. debe pasar a disposición del juez o dejarlo en libertad) Luego es la fiscalía la quien en base a esas pruebas puede solicitar el archivo de la causa (si las pruebas no son concluyentes, etc., etc.) o seguir. Y esto demuestra que la justicia SÍ funciona (y hacerse el mártir)

#14 Kropotkin, Bic, 12/01/2021 - 09:24

Les facilitas el turismo a Bélgica y encima se queja. Vivir para ver. Jua, jua, jua,...

#13 Juan de Dios Heredia, Barcelona, 12/01/2021 - 08:39

Esto es un círculo vicioso a ver quien tiene más mala intención: GC informa a la fiscalia igual a cagada, fiscalia pide investigación a la GC igual a cagada también. Mira tu como a la Presidenta de la Diputación de Barcelona y alcaldesa de L'Hospitalet no fueron 300 polícias de madrugada a su casa, le pidieron por favor que fuese a comisaria.

#12 Patumeiro, Sant Patumet, 12/01/2021 - 00:31

Que franquista es la justicia, diran... o solo lo es cuando a ellos les fan pupeta?