Publicitat
Societat · 14 de Maig de 2022. 18:36h.

Una altra votació alegal

700 meses per una consulta no vinculant sobre el model de prefectura d'Estat

Una altra votació alegal

Plataforma Consulta Popular Estatal Monarquia o República ha desplegat -aquest dissabte arreu de l'Estat espanyol- més de 700 meses per organitzar una votació no oficial sobre quin hauria de ser el model de prefectura de l'Estat del país.

Aquesta consulta -a la que donen suport partits com Podemos o Izquierda Unida- no és vinculant. A més tampoc compta amb cens ni amb el suport de cap administració pública. El seu objectiu, segons la plataforma, és que els ciutadans es puguin pronunciar sobre si prefereixen un sistema monàrquic o republicà.

IU ha fet una crida a la seva militància i a la ciutadania en general a participar en aquesta consulta. Durant aquest dissabte la formació ha compartit a les seves xarxes socials imatges dels diferents punts de votació arreu de l'Estat.

Alguns dirigents de Podemos, com la portaveu del partit Isabel Serra, també han compartit a través de Twitter publicacions sobre aquesta votació. "Ja he votat per la República a la Consulta Popular Estatal. Gràcies a totes les persones que amb aquesta iniciativa poseu taules i als que us apropeu a votar", ha manifestat al seu compte a la xarxa.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#11 pepe, andorra, 17/05/2022 - 11:59

para cuando unas votaciones sobre los q quieren q Barcelona sea comunidad autonoma? ¿Para cuando unas votaciones en las q podamos decidir sobre el sueldo de los politicos, nuevos aristocratas con su ley particular? ¿Para cuando unas votaciones donde podamos decidir la lengua en la educacion?

#10 Barcelonés, Barcelona no es Cataluña, 15/05/2022 - 13:14

pues yo no tengo dudas qué votaría Puigdemont, ese que vive en un palacete a cuerpo de rey en una ciudad de la mornaquía belga y que quiso apoderarse de los tres poderes para el solito cual césar imperator

#9 D. Baró, El Prat de Llobregat, 15/05/2022 - 07:20

Maniobra de distracción mientras que miles de empresas en breve echarán el cerrojazo.

#9.1 ES DEL QUE ES TRACTE, Barcelona, 15/05/2022 - 14:07

l'economia NO INTERESSA

Fer volar coloms, somiar truites, QUE NO FALTIN
mentres tan L'AIGUA VA PUJANT
fins quant, tanta bojeria ?

#9.2 pepe, andorra, 17/05/2022 - 12:02

bueno, se podria hacer unas votaciones para elegir nuevo conde de Barcelona, pero deberia ser tambien como Rey de Aragon.....Ya puestos, mejor un Rey aragones, q una republica con estos al frente, q no seria mas q una dictadura insoportable. Como la ucraniana.

#8 Sergi , Bcn , 15/05/2022 - 00:16

Para esta tontería hay q gastar papel?

#7 Alejandro , Santa Coloma de Gramanet , 14/05/2022 - 22:07

y sigo preguntando a ver si algun republicano me sabe convencer en que beneficia al ciudadano ser una republica que beneficios o libertades tiene un frances o un italiano que no tengamos aqui, porque si hay que montar un pollo solo para votar quien va a ser el jefe de estado no veo yo ningun beneficio mas que para el que le toque