Publicitat
Societat · 10 de Maig de 2018. 15:44h.

Una associació de la Guàrdia Civil compara Catalunya amb "el règim nazi"

Envien cartes a UNICEF afirmant que fills dels agents pateixen "persecució i humiliació"

Una associació de la Guàrdia Civil compara Catalunya amb "el règim nazi"

L'Associació Pro Guàrdia Civil (APROGC) explica que ha remès cartes a UNICEF, al Comitè Espanyol i al Comitè de Catalunya, exposant "la situació dels fills dels guàrdies civils que resideixen a Catalunya amb motiu de la situació que pateixen els menors de assetjament i humiliació, no només en els recents casos coneguts en un col·legi d'aquesta comunitat autònoma, sinó en tot el procés radical d'independentisme, amb escraches a casa seva, pintades, etc., només per la seva condició de ser fills de guàrdies civils" .

En aquestes cartes, "exposem que en APROGC pensem que els organismes, institucions públiques i associacions que haurien de defensar la infància, no ho estan fent com haurien de fer-ho. Per això hem demanat a UNICEF que es pronunciï públicament en la seva defensa". "En aquestes cartes recordem que ja coneixem aquesta situació, que a Europa ja les hem patit, durant el règim nazi a Alemanya i la guerra dels Balcans", afegeixen.

D'altra banda, assenyalen que "a Espanya hi ha deu persones públiques i famoses que figuren com a ambaixadors d'UNICEF, als quals ens dirigirem a través de les xarxes socials perquè també s'expressin públicament en defensa dels menors, fills de guàrdies civils, que viuen a Catalunya".

Finalment, retreuen "l'actitud lamentable i roí de diverses entitats que s'han posat del costat dels assetjadors, oblidant-se dels drets dels infants, els quals han de ser objecte de la més absoluta protecció".

"En aquest país és obligatori protegir la imatge de qualsevol menor tapant els seus rostres quan apareixen en fotografies o imatges publicades, però es permet que se'ls s'ofengui, se'ls amenaci, se'l persegueixi, se'ls discrimini per la seva condició o naixement, una cosa que està prohibit en la nostra Constitució. Qui els protegeix?", conclouen.

Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#6 Sergi, Bcn (Espanya) , 10/05/2018 - 20:59

Al sindic li peocupa més els professors que els nostres infants

#5 Gas Tena, Tabarnia., 10/05/2018 - 18:20

En CAtaluña, las víctimas son presidentes,rectores,vicepresidentes, delegados, subdirectores, sindics, senadores, funcionarios, diputados,consellers,fugados de la ley democrática,meneadores de arboles, secretarios generales de sindicatos,periodistas enchufados,consejeros,maestrillos adoctrinadores,mossos, alcaldes

#5.1 soloesmiopinon, Tabarnia, 10/05/2018 - 20:04

Si, es realmente curioso...

#4 Jordi BR, L'H, 10/05/2018 - 18:02

Vergonya aliena que aquest cos corrupte fins al moll de l'os, que no van purgar el cop d'Estat del 23-F, motiu de sobres per la seva disolució, vinguin a donar lliçons després d'haver patit la seva brutalitat l'1-octubre. Si hi ha hagut alguna discriminació a les escoles s'ha de sancionar com correspon, però encara estem esperant sancions a la

#4.1 soloesmiopinon, Tabarnia, 10/05/2018 - 20:03

Segons el teu raonament hem de disoldre els Mossos, oi?

#4.2 JORDi br, L'h, 11/05/2018 - 00:16

Els mossos ni han assessinat ni han robat ni han traficat ni han fet un cop d'Estat.

#3 Sergi, Bcn (Espanya) , 10/05/2018 - 17:20

Al sindic li peocupa més els professors que els nostres infants

#2 Sarola, Castelldefels, 10/05/2018 - 17:17

Celebro coincidir amb l'APROGC. Jo des de enoticies fa temps que ho dic. Es obvi.