Publicitat
Societat · 29 de Gener de 2016. 21:14h.

Una cadena de clíniques dentals deixa penjats centenars de clients

La Policia deté el propietari de Funnydent, Cristóbal López, per estafa

Una cadena de clíniques dentals deixa penjats centenars de clients

Una de les clíniques de Funnydent (foto: Funnydent)

La Policia Nacional ha detingut el propietari de la cadena de clíniques dentals Funnydent, Cristóbal López, acusat d’un delicte d’estafa després del tancament inesperat dels nou centres que té a Espanya, dos a Catalunya -Mataró i Sabadell- i set a Madrid. La investigació es va iniciar ahir a la localitat madrilenya de Navalcarnero, on aquest divendres ha estat arrestat i traslladat a les dependència policials del municipi de Móstoles.

El tancament ha deixat més d’un miler de pacients amb “tractaments a mig fer”, segons han assegurat els mateixos afectats. “Aquests senyors han desaparegut de les clíniques d'un dia per l'altre i ens han deixat als pacients amb les boques mig operades”, denuncien. També asseguren que, en alguns casos, els tractaments ja havien estat finançats i ascendien fins a 12.000 euros.

El Col·legi Oficial d'Odontòlegs i Estomatòlegs de Madrid considera que el cas del tancament d'aquestes clíniques és conseqüència de la legislació vigent, perquè "qualsevol empresa privada o particular aliè a l'odontologia" pot obrir una clínica. Per la seva banda, Facua-Consumidors en Acció ha posat en marxa una plataforma d'afectats per assessorar-los sobre els seus drets.

Mentrestant, l’Associació Catalana del Consum ha informat els usuaris que van pagar el servei a través d’un préstec bancari que es dirigeixin a l’entitat, anul·lin el crèdit per incompliment de contracte i demanin el reemborsament del pagament si ho havien fet amb targeta de crèdit.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#5 JxS-dent, Bcn, 31/01/2016 - 00:21

Aixó no és res. N'hi ha uns que han deixat penjats un milió siscents mil badocs i no passa res.

#4 Casper, Bcn, 30/01/2016 - 16:19

Mira que hay que ser listo para ir a un dentista franquiCiUado, que te hace pagar no el 3%, no, el 100%, por adelantado, y que encima se llama Funnydent. Cosa que demuestra que en Madrid sigue habiendo muchísimos Mas listos que en Catetonia.

#4.1 Pere, Barcelona, 30/01/2016 - 21:04

Son tan listos en aspaña que por eso a ellos lez han pillado 10 clinicas y en Catalunya 4.jijiji

#4.2 Tontos hay en todas partes, San Boi, 30/01/2016 - 23:00

En las 17 autonomias de España de listos no podemos presumir ninguno!
Si lo fuéramos otra gallo nos cantaría
Los "listos ladrones" abundan en España entera o sea en las 17...por lo q no presumamos
La diferencia es q en Cataluña existen 2 millones seguro
Les chulearon el 3 % y aún estamos contentos

#3 Casper, Bcn, 30/01/2016 - 14:01

A ver, pepe de andorra, enséñame los piños. Joder, machote (perdona), ¿así piensas triunfar de drácula?.

#2 Josep-Maria, Barcelona, 30/01/2016 - 10:49

"0 coment": ¿Accept. que estafes així succ. com una llei de la natur.? ¿Accep. la llei no escr. que diu que el gov. estatal, si proteg. del comun. i del separatisme pot robar i deixar que els seus robin? (Entre els govern. separat. hi ha també lladr. i promot. del capit. salvat.; per això s'entenen)

#2.1 pepe, andorra, 30/01/2016 - 14:05

comor?

#2.2 Josep-Maria, Barcelona, 30/01/2016 - 15:30

@ pepe:
Tens raó. Deia que aquest "dentista" robava perquè veu que els polítics ho fan. I que aquests "diuen": "Sí, robem, però som el mal menor; el mal major són comunistes i separatistes". És un missatge que no falla.
I deia que entre els govern. separat. hi ha lladrs i defens.del capit. salvatg

#1 Vergonya aliena sento, Burundi del Nord, nou estat d'Europa, 30/01/2016 - 10:38

No demaneu aquesta mena de crédits que permeten pagar per adelantat..Ho hem vist amb academies d'anglés, en vendes a termini, en agencies de viatges,,,i ara en clíniques dentals..La gent no escarmenta i alguns "honrats" empresaris s'enriqueixen. I que fan els empleats treballant amb nòmines degudes?

#1.1 Casper, Bcn, 30/01/2016 - 14:05

Este igual se refiere a las hipotecas sionistas de los Lehman Brothers y sus secuaces de Bancos, Cajas y otros Cajabancos.