Publicitat
Societat · 29 de Març de 2018. 09:46h.

Una Catalunya fracturada

Pintades contra el càmping de l'Escala que va acollir policies

Una Catalunya fracturada

El càmping Illa Mateua de l'Escala (Alt Empordà) ha aparegut amb pintades contra els seus propietaris perquè va allotjar desenes d'efectius de la Guàrdia Civil desplegats a Catalunya arran de l'1-O. "Ni oblit, ni perdó", "ets 155" i "càmping en venda" són algunes de les pintades que han aparegut aquest matí. 

També han aparegut octavetes escampades per terra contra l'establiment, que explica en anglès: "T'allotges al càmping Illa Mateua de l'Escala?  També van allotjar els policies espanyols que van massacrar els votants de l'1-O".

L'establiment va acollir a finals d'octubre alguns dels agents de la policia espanyola desplegats a Catalunya, que provenien de Calella i de la base militar de Sant Climent Sescebes. La direcció del càmping, que quan va acollir els policies estava tancat al públic, va dir aleshores que és una empresa privada i que el seu negoci és oferir allotjament i menjar.

Això va provocar que un centenar de persones es concentressin a les portes de l'establiment per fer-hi una cassolada al crit de "fora les forces d'ocupació". Alguns també van estar circulant amb vehicle per davant de les instal·lacions tocant la botzina en senyal de rebuig a la seva presència.camp.jpgcam2.jpg

Publicitat
Publicitat

55 Comentaris

Publicitat
#33 Carlos Gomez, no reirse que es peor, 30/03/2018 - 02:12

Ha sortit el rector de Vilarrodona a 8TV dient que ja ho tenim a tocar.

Si aixo dura molt acabarem havent d´anar pel carrer amb la radial a les mans

#32 Purria de Tabarnia, Bcn , 29/03/2018 - 17:02

Rius pregunta a los de Artos,si saben algo del Ateneu de Sarria,demuestra que eres periodista de una vez

#31 Rogeli, Tornabous, 29/03/2018 - 16:32

Puigdement / Rahola : Expropiese !!!

#30 Rodejet, Barcelona, 29/03/2018 - 16:17

Avui el principal partit de l'odi i la confrontació a Catalunya, C'S no ha volgut condemnar l'atac contra l'Ateneu de Sarrià.
C'S i l'extremisme espanyol, com a mostra de supremacisme , considera que és més greu les pintades a seus de partits polítics, que posar en risc la vida de persones per un incendi a favor de la dictadura espanyola.

#30.1 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 29/03/2018 - 20:46

Vaya por delante que todo acto de este tipo es condenable, venga de quien venga. Dicho esto, pedir que un partido condene una cosa de estas cuando ayer propuso condenar este tipo de actos y los separatistas votaron en contra, es cuando menos hipócrita.

#24 Alejandro, Barcelona, 29/03/2018 - 15:31

Democráticos, tolerantes, pacifistas,he ahí la muestra fehaciente de que es verdad que son todo eso.