Publicitat
Societat · 3 de Juny de 2020. 18:13h.

Una diputada de JxCat fa mèrits

Mònica Sales agraeix "la tasca duta a terme" per la consellera de Cultura durant la pandèmia

La diputada de JxCat Mònica Sales de la Cruz s'ha dirigit aquest dimecres a la consellera de Cultura Mariàngela Vilallonga i li ha expressat el seu "agraïment per a vostè per la tasca duta a terme en el departament de Cultura en aquest període de màxima complexitat i per posar la cultura al centre des del primer moment: amb decisions, suport i també acompanyament a tots els sectors".

"En la comissió de Cultura que vam fer el mes d'abril ja li vaig dir que tant vostè com el president Torra han tingut present un sector sovint oblidat i, fins i tot, menystingut i han escoltat les múltiples veus de la cultura de casa nostra, una cultura que aquests dies també ha entrat a casa nostra i ens ha ajudat a mantenir el confinament" ha apuntat en la seva intervenció parlamentària. La diputada també ha dit que "sabem que el Govern i el departament que encapçala defensarà la cultura i tindrà el nostre suport".

Sales ha preguntat a la consellera "quines mesures d'urgència han previst per al sector museístic i la seva reactivació" i "quin paper tindrà l'estratègia digital i quines accions es faran per vetllar pels professionals que hi presten serveis".

La consellera de Cultura Mariàngela Vilallonga ha respost que "pel que fa als museus, la prioritat absoluta d'aquest Govern és que el conjunt de la ciutadania tingui la seguretat que pot tornar a gaudir presencialment, amb plenes garanties sanitàries, del nostre patrimoni cultural i, alhora, que el sector museístic de Catalunya, amb els professionals i empreses que hi treballen, pugui recuperar la seva normalitat".

llala.jpg

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#5 Barretina a rosca, Black hole, 03/06/2020 - 22:13

La Vilallonga creará el museo de la raza catalana, ¿como la Consellera de Cultura puede creer que hay una raza catalana?

¿He dicho ya que la Vilallonga es consellera de Cultura?

!En fin¡

#4 un musclu, bcn, 03/06/2020 - 21:42

Sou uns perfectes ignorants. tenieu que haver vist el que ha fet La Comedie Française aquests dies per tots els publics i totes les tardes de tots els dies. Aixo es extendre la Cultura,. Vosaltres nomes treballeu per fer veure que feu algo, pero no feu RES per la Cultura, en tot cas per la Kultura amb K de KK

#2 Quimet lo tronat, Arbucies, 03/06/2020 - 19:47

Nos autofelicitamos salimos en tv3% y despres un bon sopar. Els catetus aplaudeixen a Tractoria, son molt curtets i primaris. Visca la republiqueta.!!!

#1 Pagador d'Impostos, BCN, antiga capital de Dinamarca del Sud, 03/06/2020 - 19:02

El sector de la cultura que no té cap carnet de partit i que a penes rebia subvencions està tocat de mort. La cultura que no sumava pel procés i que vivia del que guanyava no ha pogut sobreviure a 3 mesos sense ingressos i només despeses.

La cultura oficial, processista i aduladora ha sortit potenciada

Gràcies consellera