Publicitat
Societat · 7 d'Octubre de 2021. 21:15h.

Una diputada del PPC adverteix del "clima d'odi" a Catalunya

Eva Parera: "feixisme és el que va passar ahir a la UAB"

La diputada del PPC, Eva Parera, ha advertit del "clima d'odi" a Catalunya després de l'atac que es va produir ahir a la carpa de S'ha Acabat a la Universitat Autònoma de Barcelona per part del Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC). "Feixisme és el que va passar ahir a la UAB", ha reblat.

Parera ha aprofitat la moció sobre les beques i ajuts universitaris per advertir els grups: "No sé si són consceint del clima d'odi i de violència que s'està generant a Catalunya i que s'està generant a les universitats".

La popular ha qualificat els fets d'ahir de "violència" i ha demanat si "s'han posat a la pell d'aquests alumnes que ahir estaven assetjats i que avui han de tornar a compartir classe amb alumnes que els assenyalen, que els assetgen; amb un rector que els assenyala". "Estem malalts o què ens passa?", ha preguntat.

Eva Parera ha desitjat que als diputats independentistes "se'ls hi despertin les consciències perquè aleshores vostès seran conscients del dany moral que estan causant a Catalunya". "Jo no sé la irresponsabilitat que estem mostrant a l'hora d'incentivar segons quines conductes i a l'hora de defensar segons quins comportaments", ha sentenciat.

Finalment, ha lamentat el discurs que ha fet la diputada de la CUP Eulàlia Reguant. "Hem vingut a dir feixistes a uns nanos que munten una carpa en defensa de la Constitució... Facin-s'ho mirar", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Alien, Saturn, 12/10/2021 - 22:22

Feixisme en estat pur són les declaracions de la Sra. Plaja i l'actitud sectària amb despreci total de la mínima cortesia institucional del desgovern que representa. Abans de parlar de feixisme s'hauríen de mirar al mirall.

#7 Alien, Saturn, 12/10/2021 - 22:19

Feixista és el Govern de la Generalitat, que només considera part de Catalunya els de la seva corda i promou un discurs d'odi visceral que no hi ha per on agafar-lo. Sembla mentida que cada 12 d'octubre facin demostració del seu feixisme i espectacular ignorància i que periodistes de La Vanguàrdia encara els facin la pilota. VERGOONYA!

#6 Neferu, Barcelona, 08/10/2021 - 14:10

En Catalunya los únicos fascistas son quienes desde todas las instituciones políticas y académicas fomentan el odio, el rechazo, la violencia, contra los jóvenes y mayores que no piensan como esas instituciones ordenan que piensen, que pensemos. ¡Ellos son los únicos fascista de la Catalunya de hoy.!!

#5 Santi F., BCN, 08/10/2021 - 10:12

Muy bien Eva Parera.
No se puede expresar mejor!
Chapeu!

#4 Marcial Heredia, el circo de la tele, 08/10/2021 - 08:08

Ha lamentado el discurso que ha hecho la diputada de la CUP Eulàlia Reguant. Facin-s'ho mirar, les dice. Pero es difícil de mirar, será por las gafas saturninas o el aire abertzale, como esas que se afean con malos peinados y salen por la tele desaliñadas como enanos de las montañas grises. Sabe feo hasta decir vasca.