Publicitat
Societat · 1 d'Abril de 2020. 09:57h.

Una directora de residència denuncia que "morirà tothom"

Soraya Real, exregidora de JxCat a Arenys de Munt: "La consellera Alba Vergés no té la info o està mentint"

Una directora de residència denuncia que "morirà tothom"

Soraya Real, en la parada de CiU a Arenys de Munt el Sant Jordi de 2011

La directora de la residència Verge del Remei d'Arenys de Munt i exregidora de Junts per Arenys, Soraya Real, ha qualificat d'"escàndol la mala gestió del Govern" amb les residències arran de la crisi del coronavirus i ha denunciat a través del seu compte de Twitter que "morirà tothom".

Real exposa que la consellera de Salut, Alba Vergés, "no té la informació o està mentint" perquè, segons ella, "l'Institut Català de la Salut no està fent PCR (tests) a les residències". "Estem treballant sense recursos i amb cada cop més infectats aïllats", ha afegit.

La directora d'aquest centre de gent gran també ha replicat a un tuit de la portaveu de JxCat al Congrés, Laura Borràs, que contestava a un tuit de Barcelona en Comú sobre la "inacció de la Generalitat". Soraya Real li ha exposat que "estem sols". "El que està passant és inaudit, no s'està a l'altura", ha destacat.

Després de recordar-li que "sóc de "JxC" i que ha estat "regidora vuit anys", li ha dit que "s'està deixant morir la gent i emmalaltir els professionals". "En el nostre cas només l'ajuntament ens ha ajudat!", ha sentenciat. Laura Borràs li ha demanat aleshores si li podia escriure "per privat" i que miraria de "posar fil a l'agulla".

La residència Verge del Remei d'Arenys de Munt forma part de l'assaig clínic català per lluitar contra el coronavirus que lidera l'equip del doctor Oriol Mitjà, però en declaracions a Ràdio Arenys el passat 20 de març va subratllar que hi ha residents que no hi podran participar perquè, per les seves patologies prèvies, no és compatible que puguin prendre el medicament.

Soraya Real va dir que "d'entrada són els únics que s'ha interessat pel que estava passant a la residència". "Com ja hem dit públicament, ni els Departaments corresponents ni absolutament ningú s'ha preocupat de subministrar material a la residència ni res. Estem treballant a pèl i amb unes condicions molt tristes", va sentenciar.

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#19 Ramon, Arenys de mar, 02/04/2020 - 08:43

Morir tothom no, els números que fan servir no són correctes. Evidentment la consellera de Salut té molt poca experiència i menys en aquest cas de pandèmia. A les residències de gent gran morirà molta gent però a la resta de població també hi haurà molts morts. Hi ha molta gent infectada no comptabilitzada a casa seva, si algú d'aquesta gen

#18 Josep Maria, Lleida, 01/04/2020 - 16:37

Madrid te la culpa.........o no ?????

#17 Neferu, Barcelona, 01/04/2020 - 14:34

Pues visto lo que dice y hace desde que empezó la pandemia, yo diría que lo que no tiene la consellera de sanidad, Vergés, son capacidades para el puesto que ocupa y si a esa falta de capacidad se le añade el estar imbuida de la doctrina procesista, ya no hay más que decir.

#16 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 01/04/2020 - 14:04

Sembla que els amulets grocs i la parafernalia santero-prusesista estan perdent pistonada devant els atacs del virus español

Pero no hem d´oblidar que som catalans, que les galtetes del Tio Agonias continuen de color vermell guindilla, no li ha crescut cap dit nou als peus i el seu instint per identificar enemics segueix intacte

Endavant les atx

#15 Sergi Sergio, Barcelona, 01/04/2020 - 13:41

Y sale la miserable de la Borras y le suelta "deu ser la del vostre Gobierno amigo..." son ratas de cloaca, la Generalitat siempre es la administracion mas inepta e incompetente, llevan mas de 30 años de irresponsabilidad absoluta, sacandose los temas de encima con la frase la culpa es de España.