Societat · 8 d'Agost de 2022. 21:02h.

Una discoteca de Calella acusa l'alcalde de favoritisme

El director diu que els obliguen a tancar abans per "afavorir altres locals"

Una discoteca de Calella acusa l'alcalde de favoritisme

L'Ajuntament de Calella ha obligat la discoteca Phoneix a reduir el seu horari i tancar abans del que està establert, després de rebre queixes dels veïns pel soroll. El director de la sala, Raul Zarco, ha denunciat, en declaracions a e-notícies, que aquesta decisió ve donada perquè l'alcalde de la localitat del Maresme, Marc Buch, té "favoritismes cap a altres locals i negocis".

Explica que, principalment, les queixes dels veïns es deuen al soroll que generen les persones que estan davant del local, a la via pública. Tot i que des de la discoteca es va demanar incrementar el control policial a la zona, des de l'Ajuntament es va denegar aquesta proposta al·legant que "no hi ha pressupost".

El director de la discoteca ha assegurat a aquest diari que també van proposar altres mesures com implementar els controls mitjançant agents cívics a la zona o fins i tot la contractació de "dos seguretats" extres, dels quals el mateix local se'n feia càrrec, per solucionar el problema . Tot i això, des del consistori de la localitat es van denegar les dues propostes.

Dijous passat van mantenir una reunió amb l'alcalde, però afirmen que "ens van tractar com a porcs". Raúl Zarco considera que va ser "una encerrona". En aquesta trobada els van lliurar un decret d'alcaldia que els obligava a tancar abans, concretament a les 3.45 h de diumenge a dijous i fins a les 4.45 h els divendres, dissabtes i vigílies de festius.

El director de la discoteca explica que des de l'Ajuntament al·leguen que de tots els delictes que succeeixen relacionats per l'oci nocturn a Calella "el 90% passen al meu local", tot i que nega que aquestes acusacions siguin certes.

Assegura que a la localitat hi ha un problema de delinqüència i ocupació. Relata que davant del seu local hi van grups de magribins amb l'objectiu de "robar mòbils i carteres", de vegades amb armes blanques, i aquests joves es van movent pels diferents locals de la zona.

Raul Zarco ha anunciat que emprendran les accions legals pertinents per solucionar aquesta situació que consideren injusta. Afirma que "nosaltres volem que els veïns puguin descansar", tot i això, pretenen trobar una solució per garantir el descans dels ciutadans de la zona i que ells puguin seguir operant amb normalitat.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Masias , Mis posaderas , 09/08/2022 - 07:58

Calella del mar
Calella de los alemanes
Calella de los moros
Calella de las cacerolas

Vamos mejorando …