Publicitat
Societat · 29 de Juny de 2012. 19:09h.

Una "errada informàtica" redueix en 1.000 euros les nòmines dels funcionaris

La UGT considera que és "un nou nyap burocràtic del departament d’Economia"

Una "errada informàtica" redueix en 1.000 euros les nòmines dels funcionaris

Imatge d'una protesta de funcionaris

La UGT de Catalunya ha denunciat "un nou nyap burocràtic" del departament d’Economia i Hisenda, mitjançant el qual s'han vist reduïdes les nòmines dels empleats i les empleades públiques.

Des d’aquest dijous les nòmines que reben els treballadors públics, corresponents al mes de juny, poden veure’s afectades per un presumpte "error informàtic”" Algunes de les nòmines, les que corresponen a personal que s’hagi vist recentment afectat per un moviment intern dins de la plantilla –desplaçaments, comissió de servei, canvi de lloc de treball, canvi d’unitat en el cas del CME, etc-, han inclòs una minva d’uns 1.000 euros de mitjana, que se suma a la quantitat prevista per a la retallada en la paga extraordinària de juny.

El Cos de Mossos d’Esquadra és el col·lectiu més afectat per aquest "error", ja que són els empleats públics que pateixen més mobilitat. El SAP-UGT de Catalunya, sindicat majoritari al CME, calcula que aquest "error" pot haver afectat entre un 15 i un 20% del total de la seva plantilla, formada per uns 17.000 agents.

Davant del greuge, la UGT "ja ha exigit les explicacions pertinents". La resposta per part de l’Administració és que es tracta d’un error informàtic per part del departament d’Economia i Hisenda en el moment d’aplicar la retallada del 5% que s’havia de fer efectiva en la nòmina de juny corresponent a la paga extraordinària.

"El resultat és que, en alguns casos, a més dels 1.000 euros de mitjana de retallada anunciada en la paga extra, s’han aplicat uns altres 1.000 euros de minva en nòmina per error. I, tot això, sense ni tan sols fer un comunicat públic per explicar l’error, buscant una solució immediata per solventar el greuge i calmar els ànims de la plantilla", afirma la UGT.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#4 Marc, Manresa, 30/06/2012 - 08:00

El govern dels millors....dels millors incompetents del món

#4.1 mariona puig, Sant Cugat, 01/07/2012 - 00:44

És el govern dels millors... amics i parents, com a exemple el Departament d'Economia, on estan recol.locant tots els amics i parents d'Unió que no hi caben al Departament de Justícia, i a més a més aquests amiguets no en saben gaire de nòmines. Bé, ni de nòmines ni de res, però serveixen per tot!

#3 Dorotea Martí, Viladecans, 30/06/2012 - 07:55

Recorda i recordeu, que són els millors. En concret, el Govern dels Millors. Ho deixo a l'elecció del lector, en què són els millors. Encara n'hi ha pasarells sectaris que MAI es manifestaran en contra de CiU, perquè el Tripartis, perquè Madrid,... també ho deixo a la lliure argumentació del lector.

#2 Cesc, BCN, 30/06/2012 - 00:22

Si aquest govern fos seriós hauria de dimitir el Conseller d'Economia i la Secretaria General d'Economia, com a mínim, ja que és la segona pífia d'aquesta gent, recordeu el tema del IRPF de la paga de Nadal? i sempre s'equivoquen reduint sous, i mai a l'inrevés.

#2.1 Dorotea Martí, Viladecans,, 30/06/2012 - 07:53

Cesc, d'això que diues res de res. La feina ben feta té futur. La feina mal feta, depèn on estiguis, contactes, contractes, subvencions i poder elaborar la legislació vigent, també, més que res per les recol·locacions, pagues vitalicies, indemnitzacions a preu alçat.

#1 jajjajjaaaa, barceloan, 29/06/2012 - 22:01

CIU INUTILES