Publicitat
Societat · 28 de Novembre de 2017. 20:31h.

Una escola de Sant Boi suspèn la visita dels Reis d’Orient

El centre també va retirar el menjar de porc del menjador, segons els pares

Una escola de Sant Boi suspèn la visita dels Reis d’Orient

Visita dels Reis d'Orient (foto: escola Parellada de Sant Boi de Llobregat)

L’escola Parellada de Sant Boi de Llobregat ha decidit suspendre la tradicional visita dels Reis d’Orient als alumnes de primària, segons ha informat el centre a través d’un mail adreçat a les famílies. “Aquest any de manera excepcional es canviarà l’activitat dels Reis per una altra activitat conjunta d’escola. Encara no s’havia informat a les famílies perquè estem acabant de parlar entre l’equip docent”, assegura el correu de la direcció del col·legi.

Aquesta decisió ha provocat queixes entre alguns pares i, segons han explicat a e-notícies, “degut a l’enrenou la direcció ha decidit tractar l’assumpte aquest divendres en una reunió amb l’AMPA”. Des de la secretaria de l’escola els han assegurat que “la intenció de suprimir l’activitat no respon a motius religiosos”. Les famílies han advertit que si finalment se suprimeixen els Reis, “no portaran als nens a l’escola el 22 de desembre”.

Des del Departament d'Ensenyament, s'ha explicat que la suspensió de l'activitat dels Reis d'Orient és per un “motiu de calendari”. La celebració de les eleccions catalanes el 21 de desembre ha obligat a modificar el calendari escolar i, afirmen, que això ha fet que algunes de les activitats previstes s’hagin d’hagut de cancelar. 

40 Comentaris

Publicitat
#21 Carlos hernandez, Barcelona sant boi del llobregat, 29/11/2017 - 16:41

Primero de todo decir que una vez mas religion/politica ataca a los niños.Esto es ESPAÑA CATALUÑA SANT BOI es nuestra tradicion y no pienso dar ni un paso atras en mis tradiciones.Si algun inmigrante le ofende ya sabe donde esta la puerta.Por otro lado la POCA VERGUENZA del colegio haciendo eso a los niños NIÑOS eso si el 21d cerrais el colegio.

#20 SILVIA, Sant boi, 29/11/2017 - 11:56

Y QUEJARNOS MENOS. POCOS VOLUNTARIOS HAY LUEGO EN LAS FIESTAS. SI QUEREMOS COSAS HAY QUE COLABORAR POR EL BIEN DE NUESTROS HIJOS. DIALOGO.

#20.1 pepe.----, andorra, 29/11/2017 - 13:24

Dialogo en la boca de un pijoprogre vendria a ser la traduccion de: ves bajandote los pantalones y paga la vaselina, q te vas a enterar. El problema es q solo quieren q colaboren los separatas, si eres hispano parlante y quieres colaborar, te suelen dejar de lado.

#19 SILVIA, SANT BOI, 29/11/2017 - 11:53

PRIMERO SOY MADRE DE UNO DE LOS NIÑOS QUE APARECEN EN LA FOTO Y NO HE DADO MI CONSENTIMIENTO EN NINGÚN SITIO PARA QUE SE PUEDA PUBLICAR ESTA FOTO ES UN M.
SEGUNDO EN ESTE COLEGIO NO HAY NINGÚN PROBLEMA CON SEGUIR CON LA TRADICIONES, CREO QUE ESTA NO ES LA MEJOR FORMA DE DIÁLOGO. LO QUE TENEMOS QUE HACER LOS PADRES ES INVOLUCRARNOS MÁS Y QUEJARN

#18 menosmalqueelcentrodesaludmentallotienencerca, Vic, 29/11/2017 - 11:38

Directamente que los internen . Y se autodenominaran progresistas .

#17 PALADARINES S.L., Santa Coloma de Cervelló, 29/11/2017 - 11:26

Bon dia,
Des de la direcció de l'empresa adjudicatària del servei de menjador escolar volem deixar la nostre queixa a la/les persones responsables d'aquesta notícia.
Els nostres menús son públics i estan penjats a la nostre pàgina web www.paladarines.com, us animem a que els visiteu i comproveu, per vosaltres mateixos que aquesta noticia es ME

#17.1 pepe.----, andorra, 29/11/2017 - 13:27

pero confirma usted o desmiente q ya no hay carne de cerdo en los menus de ese colegio? Y si es cierto ¿A q se debe esa retirada de un producto tan consumido en España como la carne de cerdo? Si es falso, agradeceréis lo dijese usted mismo, en nombre de la empresa, con sus nombres y apellidos. Es separatas y progres, siempre mienten.

#17.2 Capit@n España, Quien calla otorga.., 29/11/2017 - 14:55

Callan como pu.tas con lo del cerdo, amigo Pepe....q