Publicitat
Societat · 26 de Febrer de 2020. 12:05h.

Una escola pública de Lleida penja el llaç groc a la seva web

"Quan parlem d'adoctrinar, parlem de coses com aquesta"

Una escola pública de Lleida penja el llaç groc a la seva web

L'escola pública d'infantil i primària de la Mare de Déu de l'Horta d'Ivars Urgell (Pla d'Urgell) tenia penjat un llaç groc a la capçelera de la seva pàgina web, que encara e spot veure si es visita la versió en memòria cau. La imatge va ser modificada ahir després que el diputat de Ciutadans, David Bertran, ho denunciés a través del seu compte de Twitter.

El diputat de la formació taronja ha assegurat que “quan parlem d'adoctrinar, parlem de coses com aquest encapçalament”. "Posem-nos a la pell d'una família d'aquest poble de Lleida que pensa que les escoles no han de fer propaganda i que només volen que el seu fill s'eduqui en un àmbit de sana convivència amb els altres nens", ha reflexionat.

Bertran ha afegit que han presentat "preguntes parlamentàries i accions al Govern per a que mantingui la neutralitat política a les escoles catalanes". "Ningú no hauria de patir perquè els seus fills no puguin educar-se sense imposicions ideològiques", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Ramón, BCN, 27/02/2020 - 08:59

En Catalunya no se adoctrina en el separatismo, no poco diría yo.

#7 Sergi Sergio, Barcelona, 26/02/2020 - 18:07

Y luego dicen que no adoctrinan, ja, ja, ja.

#6 Eduardo González Palomar, Manlleu, 26/02/2020 - 17:17

Ahora ya es imposible negar el adoctrinamiento en las escuelas de Cataluña y otras muchas tropelías hechas por los totalitarios independentistas sin hacer un ridículo histórico (40400 fotos):
https://www.flickr.com/photos/100929805@N07/albums

#5 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 26/02/2020 - 14:46

El nacionalseparatismo es lo que es. Ya hemos tenido varios ejemplos en la historia y siempre funcionan igual. Ellos simplemente van a hacer hasta donde les dejen. Que nadie espere que caigan del burro y dejen de politizarlo todo. A esta altura hay que dar la batalla, judicial, política y la que sea.

#4 KernelPanic, Argentona de muy al sur, 26/02/2020 - 13:22

Pues en Mataró, el año pasado, en el entierro de la sardina (el dimecres de cendra), la Vella Quaresme que desfilaba (de 3 metros de altura), "lucía" un lazo amarillo gigantesco.
Y eso que en Mataró, gobierna PSC...
Lazismo hasta en la religión.. pa cagarse..
https://www.youtube.com/watch?v=J1CfD-6RSU8
Minuto 31:15