Publicitat
Societat · 16 d'Agost de 2021. 19:54h.

Una filial d'ERC equipara l'atac contra Charlie Hebdo a "les persecucions a Jair Dominguez"

Ara Navarcles acusa l'exregidora de la CUP de creure's "superior a la resta"

Una filial d'ERC equipara l'atac contra Charlie Hebdo a "les persecucions a Jair Dominguez"

Ara Navarcles, el partit majoritari de l'Ajuntament i de l'alcalde Josep Maria Feliu, ha defensat que l'"humor és una de les millors eines per fer crítica social i ha equiparat els "atemptats contra la revista satírica Charlie Hebdo" a "les persecucions a humoristes com Jair Dominguez".

La formació de Feliu, adscrita a ERC, ha criticat la ja exregidora Ylènia Morros per intervenir de manera "unilateral" en el monòleg de l'humorista Albert Boira perquè, segons ella, feia broma d'"agressions als col·lectius minoritaris per les quals treballem cada dia per visibilitzar i aturar".

També ha acusat Morros de creure's "moralment superior a la resta" i li ha retret "que pugui decidir què es pot i que no es pot dir en un acte públic en funció de la seva percepció personal". "Ylènia Morros no es va equivocar només en el fons sinó també en les formes", sentencia.

El comunicat, que recorda que l'humorista és un "icona de la comèdia i de el moviment LGTBI", censura l'actuació de l'edil per actuar de forma unilateral i comprometre a tot l'equip de govern, ja que l'acusa d'actuacions de "gesticulació i de postureig".

Ara Navarcles també remarca que "quan altres membres del govern i de l'organització van intentar parlar del tema amb la Ylènia, aquesta es va negar, fins i tot després de la insistència de l'alcalde per parlar-ne tranquil·lament separats de tothom".

Finalment, el partit subratllla que "com han exposat els companys de la CUP, nosaltres també seguim creient en aquest govern de coalició, i creuem que no és cert que s'aguanti per un fil".

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#17 Tirant, Bcn, 18/08/2021 - 16:30

Dominguez pateix d'un problem d'autoestima i inferioritat pel seu cognom i es creu obligat a ser mes catalanista i separatista que ningú amb l'esperança que li perdonin els seus orígens i seguir a TV3 vivint (molt bé) de la mamella pública, és a dir, de la butxaca del contribuent ...

#16 POTIX, Madrid, 17/08/2021 - 11:57

Creo que nadie se ha dado cuenta de un importante matiz en la nota pública: Una regidora no puede censurar un acto tomando una decisión unilateral sin consultar y consensuar con el resto de compañeros". Es decir, la nota no reniega de la censura, sino que dice que para censurar deben acordarlo entre ellos.

#14 Charnego desagradecido , Cataluña Cañí, 17/08/2021 - 10:31

Hay que defender el humor inteligente de Heil Domínguez, sólo al alcance de la raza elegida por Dios y la Moreneta, y de la inmensa pandilla de cienmileuristas oprimidos por el estado español.

#13 recordad 6 y 7 de septiembre , Secesionismo es fascismo , 17/08/2021 - 10:19

Éstos ya están en la lista negra de las CUP

En cuanto las CUP lleguen al Govern lo de las checas de Companys va a parecer una merienda campestre

Y tranquilos, llegarán gracias al voto joven y de tanto secesionista impaciente

#12 Conxita de Riudecols, Riudecols, 17/08/2021 - 09:25

Són com criatures de pàrvuls, només falta que s'estibin dels cabells i es llencin escopinades.