Publicitat
Societat · 17 d'Octubre de 2019. 12:20h.

Una generació perduda

La majoria de manifestants són joves

Una generació perduda

Els manifestants que han protagonitzat els aldarulls d'aquesta setmana als carrers de Barcelona són majoritàriament joves, molts d'ells universitaris però també hi ha menors d'edat, que es tapen la cara per protegir la seva identitat.

El president del PPC, Alejandro Fernández, ha apel·lat "als joves catalans" de tota ideologia perquè rebutgin les protestes i vagin a classe en comptes de manifestar-se. "Ser rebel és assumir les pròpies responsabilitats de veritat, no comportar-se com animals", ha sentenciat.

"No entregueu la vostra ànima a cap polític", els ha advertit, "però menys als qui us demanen que arrisqueu la vostra integritat física mentre van en cotxe oficial i guanyen 150.000 euros a l'any amb el Gandhi que tenim aquí davant Quim Torra".

El líder del PPC els ha avisat que "trobareu a faltar cada dia que falteu a classe per a res. Quan busqueu feina, quan hàgiu de sortir n aquesta jungla que és la vida, no estaran ni Puigdemont ni Torra per ajudar-vos. Estareu sols".

Finalment, els hi ha dit que "lamentareu haver-li entregat mig minut a polítics sense escrúpols que us van intentar utilitzar com escuts humans per una causa perduda i absurda". "Vull demanar-vos que estudieu i gaudiu, però respecteu els vostres grans perquè quan faltin l'únic que uns consolarà és que vau estar al seu costat ni fent l'idiota", ha remarcat.

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#20 Constança, Barcelons, 17/10/2019 - 19:23

Si que són sàbies, si...esperem que no sigui predicar al desert. Aquests nanos vam com els hooligans , adoctrinats, i amb l' objectiu de fer merder i no fer classe. Dubto que en tinguin cap idea d' història, no passen a 4 art d ESO del renaixement normalment.

#19 Tirant, Bcn, 17/10/2019 - 18:57

Joves convenientment adoctrinats en escoles i instituts en l'odi a Espanya i modelats amb idèntica i infame finalitat per les públiques TV3-CatRàdio i les privades subvencionades com RAC1 i d'altres ...
Tot dissenyat (1990) en el "Programa 2000" de Jordi Pujol- l'artífex indubtable del "procés" -i que ara està donant els seus enverinats fr

#18 Capit@n España, Purgandus populus!!, 17/10/2019 - 16:23

No soy del PP, pero son sabias palabras las de Alejandro Fernández.

#17 Veciana, Barcelona, 17/10/2019 - 15:55

Viejos y niños,como en el Berlín de abril de 1945.El Volkssturm de estos delincuentes,que merecen ser tratados como tales en un proceso como el de Nuremberg.

#16 No som TV ni Ràdio, Som Adoctrinament, BcN, 17/10/2019 - 15:27

I intervenció inmediata de la Tele i la Radio de les Mil Colinas. Patada al cul sense indemnització a Terribes Raholes i Solers i derivació de responsabilitats per possible inducció d'aldarulls públics, amb les responsabilitats civils que calgui i, si s'escau, fins i tot PENALS.