Publicitat
Societat · 20 de Març de 2020. 19:23h.

Una infermera d'Igualada contradiu Salut

Nega que ella assistís al dinar de 80 persones

Una infermera d'Igualada contradiu Salut

La infermera de l'Hospital d'Igualada, que Salut Pública va detectar com la primera pacient amb Covid-19 del brot, ha afirmat que "s'ha especulat que jo vaig assistir a aquell dinar, però és fals". La treballadora de l'Hospital ha contradit la versió que ha aportat Salut aquest divendres segons la qual l'origen del brot d'Igualada prové d'un dinar el 28 de febrer amb més de 80 persones i que molts eren treballadors de l'Hospital i al qual ella hauria assistit, segons ha informat La Veu de l'Anoia.

"El secretari de Salut Pública, Joan Guix, ha afirmat que el brot d'Igualada havia tingut origen en un dinar el 28 de febrer en què es van contagiar diversos professionals sanitaris. S'ha especulat que jo vaig assistir a aquell dinar, però aquesta afirmació és falsa" ha manifestat. L'afectada pel patogen explica que "crec que en tot moment vaig actuar correctament i no crec correctes les difamacions que circulen sobre alguna actuació imprudent per la meva part".

La primera afectada pel patogen ha demanat una rectificació a la Conselleria per la informació que han aportat aquest divendres al migdia en la qual s'afirmava que ella havia assistit a un dinar el passat 28 de febrer amb més de 80 persones. L'assenyalada també ha desmentit que hagués estat en contacte amb gent que havia estat a Itàlia.

"Tenint coneixença que l'origen del brot de coronavirus a Igualada, segons les fonts oficials, està relacionat amb la meva persona, em veig en l'obligació de demanar una rectificació de la informació incorrecta difosa per part de la conselleria de Salut als mitjans de comunicació" ha reclamat la infermera.

"Sóc la primera infermera de l'Hospital d'Igualada que va ser detectada el dia 9 de març i que està relacionada amb el clúster familiar. Jo vaig ser contagiada per una font desconeguda, però ni jo mateixa ni ningú de la meva família hem viatjat a Itàlia, tal com s'ha difós en diferents mitjans de comunicació" ha indicat.

El secretari de Salut Pública, Joan Guix, ha explicat en roda de premsa aquest divendres que l'origen del brot de coronavirus d'Igualada "prové d'un dinar el 28 de febrer amb més de 80 persones, moltes de les quals eren professionals de l'hospital de la ciutat".

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#22 rosa, Barcelona, 21/03/2020 - 11:55

La TOTILA és una embustera......

#21 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 21/03/2020 - 11:42

La miseria moral de la mafia groga es infinita :

"Carta del médico de Igualada que detectó el brote: la enfermera no tuvo la culpa. Un paciente ingresado con coronavirus sin ser diagnosticado fue el origen de todo"

lavanguardia.com 21-3-2020

#20 Alex, Barcelona, 21/03/2020 - 06:53

todos esos son los sanitarios lazis que rondan por nuestros hospitales estos últimos años, en el Clínic sobretodo. Áquellos que cuando viene el Presidente del Gobierno actúan de forma sectaria. Fueron todos a Perpignan pero el Govern ha dicho esto de la cena para quitarse culpas, lo mismo que los del 8M o el despropósito de VOX en Vistalegre

#19 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 20/03/2020 - 22:48

Como bien se dice por aquí, el brote tiene pinta de estar directamente relacionado con el viaje a ver al mesías Trilemont a Perpiñán. Como mucho del aumento de Madrid tienen que ver con el 8-M (solo hay que ver lo calladitas que están las feministas, la Calvo y la mujer de Lenin.

#19.1 Tabarnés puro, Barcino, 21/03/2020 - 04:59

Efectivamente. Por las fechas está claro que el brote de Igualada se originó en el akelarre para adorar a Pusdelmón. Una oveja infectada dentro del rebaño podía infectar a todo el autobús, pero eso no les importaba ni al Cocomocho, ni al Torrat, ni a la Vergés, ... ellos anteponen su asquerosa republiqueta nazi a todo.

#18 Flanagan, Tabarnia City, 20/03/2020 - 22:25

Se pilla antes a un mentiroso que a un cojo.