Publicitat
Societat · 21 d'Agost de 2014. 19:28h.

Una noia fingeix el seu propi segrest a la República Dominicana

La falsa víctima, de 22 anys, volia aconseguir diners del seu pare per a una producció musical

Una noia fingeix el seu propi segrest a la República Dominicana

Imatges difoses pels Mossos relacionades amb el cas

Una noia de 22 anys ha estat detinguda per la Policia espanyola per haver fingit el seu propi segrest, amb l’objectiu de demanar diners al seu pare per a una producció musical de la seva parella. Està acusada d’un delicte d’amenaces condicionals i de simulació de delicte.
 
La Unitat Central de Segrestos i Extorsions (UCSE) dels Mossos d’Esquadra es va fer càrrec el passat 15 d’agost del que inicialment va ser denunciat com el segrest d’aquesta jove de nacionalitat espanyola.

La investigació es va iniciar arran de la denúncia presentada pel pare de la noia, un veí de l’Anoia, que acabava de rebre una trucada telefònica, des de la República Dominicana. L’home va poder escoltar la seva filla plorant i una veu d’home amb accent sudamericà, que l’advertia que la vida de la noia corria perill.
 
La Policia va poder determinar que efectivament la noia havia viatjat a Santo Domingo el dia 14 d’agost, per reunir-se amb un noi que havia conegut mesos abans per Internet i amb qui havia establert una relació sentimental. La jove havia viatjat sense comunicar-ho a la família i sense bitllet de tornada.
 
Els agents van investigar les xarxes socials i l’entorn de la noia i van poder establir la identitat del seu company sentimental i la van comunicar de forma urgent a la Policia Nacional de la República Dominicana, a través de la Interpol.
 
El pare va estar tres dies sense cap notícia de la filla ni dels segrestadors, fins que el 18 d’agost va rebre una nova trucada on va tornar a escoltar a la filla plorant i un home que en aquesta ocasió li exigia un rescat de 6.000 euros, per no matar a la noia. L’endemà les trucades dels presumptes segrestadors es van repetir diverses vegades, sempre exigint el pagament del rescat.
 
Hores després d’aquestes trucades, la Policia de la República Dominicana va localitzar la noia i va poder corroborar que aquesta estava voluntàriament al domicili de la seva parella. La noia va reconèixer que tot era un muntatge per obtenir diners del pare per a una producció musical ja que volia ser cantant.
 
La policia dominicana va procedir a la detenció de la parella. El noi, de 23 anys i nacionalitat dominicana, resta pres a Santo Domingo mentre que la jove ha estat retornada a l’Estat Espanyol i va ser arrestada a la seva arribada a l’aeroport de Madrid quan tornava de la República Dominicana.

Imatges difoses pels Mossos relacionades amb el cas

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#2 Mustafa, Barcelona, 22/08/2014 - 13:50

Que bona noticia! sobre tot als feixistes d'aquest foro.
Doncs, mireu una rosa Espanyola o catalana se'n va sola a cardar un negret! que us sembla? ella no és immigrant, però sí, un de fora jejejeje... n'hi ha moltes espanyoles que ho fan i fins tot amn els moros que us sembla?

#2.1 Dolors, Cornellà, 22/08/2014 - 17:46

Sembla Mustafa que vols manifestar la teva inferioritat cultural per anar amb una noia blanca.
Aquesta noticia no és cap exemple de final feliç en una relació multiracial.

#2.2 Mustafa, Barcelona, 22/08/2014 - 20:47

Al reves, com que sou superiors o us creieu que sou superiors, això ve a trencar aquesta maleïda superioritat. Alreves estic content que ho hagi fet aquesta noia. Mésa més a és sóc Blanc, Amazic i ros. Obviament, vosaltres com a blancs sou superiors en l'engany i inferior en lo cultural.

#2.3 lurid, bcn, 23/08/2014 - 20:01

Mustafà, em sap greu de veure que parles(ho fas bastant malament, però es comprèn) des de tant de ressentiment. Ànims noi, que potser a la pròxima vida tindràs més sort!

#1 Anticolonial, Pollença, 21/08/2014 - 20:34

senyor d'E-Notícies: sila noia i el seu pare eren de la comarca de l'Anoia dubt molt que fossin de nacionalitat espanyola com dieu sinó catalana.

#1.2 joan, sabadell, 21/08/2014 - 22:15

Que diu en el teu dni? Enganyat.....

#1.3 Xipolleig, Barcelona, 21/08/2014 - 22:22

I és el que et sembla més significatiu de la notícia ?, Déu n'hi do..
Per cert algun dia m'agradaria que e-notícies intentés esbrinar el nombre de denúncies falses que hi ha per tal de cobrar d'assegurances o ja, arribat a l'extrem, casos com el d'aquesta noia, de falsos segrestos

#1.4 Alexei, Bcn-Sants, 21/08/2014 - 23:08

Obsessió monotemàtica

#1.5 xaviacus, Piera, 22/08/2014 - 10:00

que pesats redeu

#1.6 Jesús, Murcia, 22/08/2014 - 10:09

Ni Anticolonial ni Joan tienen razón. Ni el lugar de residencia o arraigo ni el DNI determinan la nacionalidad de nadie. Habría que preguntar a la chica y al padre qué sentimientos nacionales tienen. Pueden ser españoles, solamente catalanes o cualquier otra cosa.

#1.7 Joan, Barcelona, 22/08/2014 - 13:45

Anticolonial no hi ha immigrants a l'Anoia? El modus operandi d'aquesta xoni delinqüent fa sospitar que es espanyola, i encara més quan s'en va a rep. dominicana, on no parlen català precisament.. La delinqüència a Catalunya parla castellà i es espanyola.

#1.8 JM, BCN, 23/08/2014 - 08:48

Joan, de momento aquí el único xoriço, y encima confeso ,es tu Mesías Pujolet.... No te despistes.... Por lo demás, la noticia no es extraña, aquí, sea de dónde sea, sólo hay basura.... Sino, pon la TV y ve cualquier canal de noticias. De Cataluña sólo hablan basura, incluido la "oficial" TV3

#1.9 feu pudor catalanistes, Merdalona , 24/08/2014 - 03:19

Aquest modus operandi...és el mateix que fa Maria lapiedra... catalaneta...rossa I molt...ja saps...
Catalanetas molt pijetas...