Publicitat
Societat · 13 de Març de 2019. 22:08h.

Una ONG marroquina demana la “repatriació immediata” dels menas

L'Associació d'amics del poble marroquí admet que “és molt difícil integrar-los”

El president de l'Associació d'amics del poble marroquí (Itran), Mohammad Alami, ha demanat la “repatriació immediata” dels menors estrangers no acompanyats que delinqueixin. Així ho ha manifestat en una entrevista aquest dimecres al programa 'Espejo Público' d'Antena 3, on ha afirmat que “és molt difícil integrar-los”.

“La majoria d'aquests xavals el que volen és enviar diners, comprar-se bones sabatilles, comprar-se marques”, ha afegit Alami. El president de l'ONG Itran ha lamentat que “campen al seu aire” pels carrers i fan “allò que els dóna la gana” perquè “tenim unes lleis amb uns buits impressionants”. També ha recordat que l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, va reconèixer que els menas protagonitzen “el 80% d'aquests furts i d'aquests robatoris”.

Alami ha destacat que els fets esdevinguts a Castelldefels o Canet, recentment, són “una bomba de rellotgeria que venim avisant des dels anys 90”. El president de l'Associació d'amics del poble marroquí ha criticat els polítics per deixar “als llimbs” un preacord dels anys 90 per repatriar amb garanties als menors.

D'altra banda, ha explicat que els centres d'acollida cobren “més de 3.000 euros per xaval cada mes”, tanmateix, considera “pèssima” la gestió que estan fent amb els menes, ja que “són als carrers i no estan en els centres”.

Preguntat sobre què fer per resoldre el problema, Alami ha proposat “la repatriació immediata amb garanties” i invertir els diners públics per cada menor a muntar “centres al Marroc amb garanties i supervisat perquè aquestes garanties ningú les pugui trepitjar”. “Aquests xavals es mereixen alguna cosa més que tenir-los als carrers delinquint i fent moltíssim mal com el que estan fent”, ha sentenciat.

Mohammad Alami, durant l'entrevista a 'Espejo Público'
Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#14 Baifo, Las palmas de Gran Canaria , 09/07/2019 - 12:43

El vídeo se corta por la mejor parte, que es cuando la Susana comienza a discutirle al EXPERTO y a darle lecciones de "humanidad" diciéndole que se equivoca y que España debe mantener a los menas en su territorio, una cosa bochornosa y vomitiva hasta niveles inimaginables.

#13 pepe, andorra, 14/03/2019 - 13:15

gracias por confirmar desde estas paginas lo q ya me imaginaba, los inmigrantes ilegales menores de edad son un negocio y por eso los importan en gran numero. Como siempre, lo q hay q hacer, es seguir el dinero para saber quien esta impulsando q se traigan tantos menores a España, para q alguien se lleve 3000 eurazos, es una vulgar estafa.

#12 Neferu, Barcelona, 14/03/2019 - 09:40

De todas formas 3.000€ mensual y por niño es una buena cantidad la que reciben los centros de acogida.Lo que habría que saber es cómo, en qué y en quién se emplea ese dinero.

#12.1 pepe, andorra, 15/03/2019 - 15:21

yo me inclinaria a pensar q son los mismos q tienen el poder de q no pase nada, pq hace meses q ocurren cosas de estas y es ahora cuando salta todo., En Mataro violaron a una discapcitada en manada en la Barceloneta, eran ellos tambien. Los mismos q cobran y los dejan para llevarse toda la pasta, son los mismos q bloquean la informacion.

#11 Neferu, Barcelona, 14/03/2019 - 09:38

Ayer entrevistaron a algunos chavales y decían no querer ir al colegio, querían "trabajo bueno, ropa buena".Lo que está claro es que para tenerlos hacinados y en la calle mejor estarían en sus países de origen.No somos un país tan rico como para permitirnos poder tenerlos como deberían estar. De todas formas 3.000€ al mes por cada niño es u

#10 luis, barcelona, 14/03/2019 - 08:46

Diu;
…..els centres d'acollida cobren “més de 3.000 euros per xaval cada mes....

Lo dicho locos o descerebrados.o que se pierden una parte de esos 3.000 por el camino
Una mente normal NO LO PUEDE ASIMILAR