Publicitat
Societat · 18 de Febrer de 2021. 20:17h.

Una parròquia de Girona rebutja “partits botiflers”

Mossèn Benet Galí insta a votar independència perquè Espanya “no ens estima”

Una parròquia de Girona rebutja “partits botiflers”

La parròquia del barri gironí de Sant Narcís, en el seu full parroquial, va demanar el passat 14 de febrer votar per la independència i no a partits “botiflers, xenòfobs i intolerants”, segons explica Albert Soler al Diari de Girona. En aquest full també s’afirma que “Espanya no ens estima”.

14274-aa.jpg

El responsable del fulletó, mossèn Benet Galí, compagina la parròquia de Sant Narcís amb la de Sant Salvador d'Horta i el servei religiós de l'hospital Trueta. “Sí, ho he escrit jo, no me n'haig pas d'amagar. Jo penso així, i es tracta de la meva llibertat d'expressió”, assenyala.

“No sé on és la polèmica, a vegades he escrit coses pitjors”, admet. També té llaços grocs a l’església: “a vegades me'ls treuen, però els tornaré a posar mentre els presos siguin a la presó”, indica.

“Després del discurs del Rei dient que estava bé que vinguessin a atonyinar-nos, en acabar la missa vaig dir que els catalans no tenim rei, que ens l'havia imposat en Franco. Tothom em va aplaudir”, celebra. També admet que el Bisbe “de tant en tant rep alguna queixa sobre mi, però no em diu res”.

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#19 Ojotuerto, Calafell.TAB, 19/02/2021 - 13:04

Llibertat Pablo Barrabas!!El nostre poble unit en un sol cor i cant Llibertad Pablo Barrabas ! La esglesia que adora el becerro d'or de la subvenció !!! Llibertad Pablo Barrabas ! No criticaras la corrupció de los Pujol Llibertad Pablo Barrabas. (Todo con ritmos de Rap). Samper hace la rimtbox con el Micró y los bombers bailan breakdance

#18 electra, Barcelona, 19/02/2021 - 09:27

A mi els capellans m'han expulssat de l'esglèsia. NO CREC EN CAP D'ELLS. SÓN TOTS MÉS FALSSOS QUE L'ÀNIMA DE JUDES.

#17 Juan, Bcn, 19/02/2021 - 09:08

Nihil novum sub sole. Los curas siguen igual respaldando el franquismo, justificando a eta, y ahora el nacional catalanismo. Todo sigue igual.

#15 Mikel, Gervnda, 19/02/2021 - 08:18

El error que cometió Franco al proteger a las cucarachas negras, madre mía.

#14 Josep, Olot, 19/02/2021 - 06:06

Mossen, mossen... despres no vingui a demanar ajuda quant li facin pagar l ibi de l esglesia o el vulguin fer desapareixer en favor de l islam