Publicitat
Societat · 10 d'Octubre de 2013. 21:50h.

Una protesta davant el PP vol tallar-li el "coll" a Wert

Manifestants proposen una "vaga indefinida" contra la LOMCE

Centenars de persones s'han aplegat davant les seus del PP d'arreu de Catalunya per protestar contra la LOMCE, coneguda com a 'Llei Wert', que s'ha aprovat aquest dijous al Congrés dels Diputats.

Manifestants que han protestat a la seu dels populars a Barcelona han cridat consignes contra el ministre i han cantat "que vingui a Barcelona i el coll li tallarem". També s'han cridat consignes a favor de una vaga general indefinida i s'han vist pancartes amb el lema "educació pública i en català".
 
Per la seva banda, Rut Gonzalo, representant de l'assemblea Groga, ha assegurat en declaracions a e-notícies que "la nostra intenció és fer com a les illes una vaga indefinida amb el suport de tota la societat".

Imatge de la protesta
Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#6 J, bcn, 11/10/2013 - 12:52

Aseguro que me cueste lo que me cueste estos fantasmas no van a educar a mis nietos ,en catalan o castellano ,me da igual no es problema de idiomas estas personas que salen el video no pueden representar a una comunidad educativa,mas parecen un grupo de anti-sistemas
desarrapados

#5 Juan, Terrassa, 11/10/2013 - 12:47

Totalmente de acuerdo que hagan una huelga indefinida y que no vuelvan mas a clase , por que han sido los principales culpables del fracaso educativo de los últimos años,COMPETITIVIDAD es lo que hace falta,para elevar el nivel de calidad NO FUNCIONARIADO que hace que se sientan dueños del sistema

#5.1 Competitivitat és bilingüisme català-anglès, Sabadell, 11/10/2013 - 14:43

Si, ara els espanyols ens hauràn de donar lliçons de competitivitat, la mateixa del 40% d'atur i 30% de funcionaris d'andalusia i extremadura, entre d'altres. Surrealista.

#4 luis, barcelona, 11/10/2013 - 08:05

Crec o m'han dit que els escolars ESPANYOLS i per tant també els CATALANS en resultats, i fracas escolar estan a la cua de tots els paisos mes o menys CIVILITZATS d'Europa
Una cosa hi haurà de fer, no?
O seguim amb allò tan ESPANYOL i per tant, tan CATALÀ de "mantenello i no emmendallo"

#4.1 Josep, Lleida, 11/10/2013 - 14:45

A mi m'han dit que la majoria del fracàs escolar a Catalunya és d'immigrants, sobretot espanyols, els quillos i canis de tota la vida, carn de fracàs escolar, incultura i monolingüisme. I correcte, l'Espanya monolingüe és poc civilitzada i desprecia tot el que ignora, que és la majoria.

#3 Eduardo González Palomar, Manlleu, 10/10/2013 - 23:04

A juzgar por el tratamiento diferenciado que reciben, en Cataluña también hay radicales de primera y de segunda.

#2 Jonatan, Barcelona, 10/10/2013 - 22:54

Estic totalment d'acord amb la proposta de vaga indefinida, aquesta llei trenca amb tot el que s'ha guanyat durant moltíssims anys.
Em sembla molt fort que sense el suport de la plataforma educativa i de la resta de partits, la puguin instaurar. Aquesta no es una democràcia participativa.

#2.1 luis, barcelona, 11/10/2013 - 13:23

Dius:
tot el que s'ha guanyat durant moltíssims anys.
EL que?
El ser els darrers d'Europa en resultats?
Si et plau, fes-t'ho mirar que el que dius no és molt normal