Publicitat
Societat · 29 de Juliol de 2013. 09:07h.

Una regidora amb síndrome de Down

Valladolid aprova avui el nomenament d'Ángela Bachiller

Una regidora amb síndrome de Down

Bachiller

L'Ajuntament de Valladolid comptarà a partir d'avui amb el primer regidor amb síndrome de Down d'Espanya. Es tracta d'Ángela Batxiller, que fins ara treballava com a auxiliar administrativa en l'àrea de Benestar Social del consistori.

Batxiller, que va ocupar el lloc número 18 en la candidatura del PP a les darreres eleccions municipals, substituirà a la butaca de regidor Jesús García Galván, un dels 17 regidors amb què comptava la formació popular a l'ajuntament val·lisoletà, que va deixar el lloc ja fa gairebé un mes.

La inclusió d'Ángela Batxiller a la llista amb què l'alcalde, Francisco Javier León de la Riva, va concórrer a les passades eleccions municipals va ser molt ben rebuda per les associacions de persones amb discapacitat, que el veuen com un pas més en el camí de la normalització.

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#28 miquel, lleida, 31/07/2013 - 08:00

és maco, però aquesta noia només és un titella dels polítics que han volgut integrar un col·lectiu per rebre els vots dels seus simpatitzants.

Bonic i trist a la vegada per tant.

#27 mireia, bcn, 30/07/2013 - 13:00

jo també tinc un fill amb discapacitat intelectual. En primer lloc, felicitar aquesta idea ja que segur que l´Ángela posarà tota la il.lusió i fermesa per portar la seva tasca endavant. Ara bé, la meva pregunta és: a partir d´ara podran votar els discapacitats psíquics? quin barem utilitzaran?

#26 kalos, mollet del valles, 30/07/2013 - 12:33

es van fent pases per integrar a tots, en aquest país

#24 narcisa, el cas Arroyo tira endevant sí o no?, 29/07/2013 - 18:57

Juan de Terrassa, bonic, ja saps que els disminuïts estan exempts de responsabilitat penal i, per tant, no poden ser imputats, processats o condemnats a penes de presó?...
ho dic xq com substitueix un regidor d'Urbanisme del PP a Valladolid imputat en un important cas de corrupció urbanística...

#23 Raquel Duran, Balaguer, 29/07/2013 - 18:38

Enhorabona, segurament superi a en Jose Montilla en un psicotècnic, tot un expresident de la Generalitat.