Publicitat
Societat · 5 d'Agost de 2022. 18:42h.

Una regidora d'ERC organitza una gimacana sexual per nens

L'activitat inclou proves com posar un preservatiu amb la boca

Una regidora d'ERC organitza una gimacana sexual per nens

La portaveu del PPC i diputada al Parlament, Lorena Roldán, ha anunciat que des del Partit Popular posaran en coneixement de la nova Síndica de Greuges, Esther Giménez-Salinas, la gimcana amb contingut sexual organitzada el 22 de juliol passat a Vilassar de Mar.

Els pares i mares d'alguns menors participants denuncien que desconeixien totalment que aquesta activitat lúdica, que se celebra cada any, en aquesta edició incloïa proves com col·locar preservatius amb la boca, imitar postures sexuals, o preguntes sobre com consumir drogues, “una cosa de dubtós” gust si tenim en compte que és una activitat promoguda pel mateix Ajuntament, però immoral i denunciable si, com en aquest cas, estava oberta a la participació de nens”.

Lorena Roldán confia que la nova Síndica "compleixi amb les obligacions del seu càrrec vetllant pels interessos d'aquests menors, a diferència del seu antecessor que només vetllava per l'interès del separatisme". En aquest sentit, el PP de Vilassar de Mar exigeix al govern municipal que assumeixi responsabilitats i cessi les persones que van autoritzar la celebració d'aquesta gimcana.

La presidenta local del partit, Yolanda Laspalas, ha dirigit una carta al govern municipal denunciant que la regidora de Joventut, Participació Ciutadana, Igualtat i Transparència, Montse Gual, dues setmanes després dels fets encara no ha donat explicacions sobre aquesta activitat “repugnant” .

Així mateix, també ha sol·licitat informació sobre l'ús incorrecte que es pugui haver fet d'imatges de menors sense el consentiment dels progenitors. Finalment, Yolanda Laspalas s'ha posat a disposició dels pares i mares per recolzar-los en totes les accions que decideixin dur a terme per aclarir els fets.

L'Ajuntament, per la seva banda, ha emès un comunicat on sosté que els mateixos joves havien demanat incloure proves de temàtica sexual "perquè la sexualitat és un tema que els interessa molt i tenen pocs espais per parlar-ne". Alhora, el consistori s'ha disculpat per no haver informat les famílies del detall de la gimcana i admeten que "ha generat malestar i incomoditats en algunes famílies".

"Lamentem profundament l'error i ens comprometem a prendre mesures per tal que les futures activitats es difonguin amb la informació més detallada", explica la Regidoria de Joventut en un comunicat. Tanmateix, ha defensat el contingut "pedagògic" de les proves de caire sexual en una roda de premsa convocada per la polèmica.

Publicitat
Publicitat

31 Comentaris

Publicitat
#26 Marti , Palafrugell, 06/08/2022 - 21:41

Malparides.

#24 manu21, bouboule, 06/08/2022 - 19:53

Para mi esta izquierda son todos pedófilos, ERC no hablamos de ello muchos fueron condenados por estos actos y en más te hacen la moral

#22 Bac de Roda, Burriana, 06/08/2022 - 13:27

Cal denunciar l'ajuntament per corrupció de menors.

#21 Carlos Gomez, tengo un amigo en Balay, 06/08/2022 - 12:59

Los amics de ERC siempre han tenido una incontenible querencia por la carne puber. Su amplisimo elenco de perversos pedofilos sentenciados dan una incontestable fe de ello.

Su inmenso amor por el Pais Petitó no les ha impedido nunca compatibilizarlo con sus singulares alegrias macareneras a las que tan aficionados han si

#21.1 Capit@n España, Purgandus populus!!, 06/08/2022 - 13:43

Hasta tienen un President de la Generalitat que se disfraza de niño para poder acercarse mejor al "objetivo".

#20 Masias , Mis posaderas , 06/08/2022 - 09:51

Estos Prucesaires siempre al servicio del pueblo

En realidad solo son prácticas subvencionadas por la Republiqueta Estelada de Catanystan para el futuro laboral que les espera

#20.1 No soy nadie, Esplugues de llobregat, 06/08/2022 - 10:21

Pues bromas aparte , es posible que tenga razón o parte de ella, hay que recordar que los musulmanes si pueden tener esposas no musulmanas y estarán encantados de disfrutar de los placeres de una educación algo "laxa", porque si algo va a haber en cataluñistan en las próximas décadas son musulmanes