Publicitat
Societat · 25 d'Abril de 2020. 12:19h.

Una regidora d’ERC se li posa “pell de gallina” per escoltar l’inici del Ramadà

La responsable d'Educació, Drets i Feminismes, Sandar Castro, ho troba “molt emotiu”

La regidora regidora d'Educació, Cooperació, Drets Civils i Feminismes de Lleida, Sandra Castro, ha qualificat d'“emotiu” poder escoltar la crida a l'oració pel Ramadà des de la Seu Vella, la catedral de la ciutat. “Pell de gallina, bonic i molt emotiu, escoltar la crida al Ramadà des del Baluard de la Reina”, ha assegurat al seu comte de Twitter.

Castro ha subratllat que “aquest any el viuran des del confinament, sense poder fer els precs comunitaris”, malgrat que cinc membres de la comunitat musulmana van poder trencar el confinament per reproduir amb un altaveu des de la catedral el cant a l'oració amb motiu del final del primer dia de dejuni.

Tanmateix, el confinament i les mesures de seguretat per contenir la propagació de la Covid-19 van portar a totes les Administracions ha prohibir tots els actes amb motiu de la Setmana Santa, en compliment amb la declaració de l'estat d'alarma.

ramadalleida.jpg

Sandra Castro, amb l'alcalde de Lleia, Miquel Pueyo
Publicitat
Publicitat

57 Comentaris

Publicitat
#48 pepe, andorra, 27/04/2020 - 23:16

las tonterias q han de decir algunas personas para q cobrar cada fin de me el subsidio q se envia desde determinadas dictaduras islamofascistas para limpiar su imagen. Y estos cobran de todos lados, unos se alquilan al islam y otras a Israel, la cuestion es pillar cacho de todo el mundo......Q la pela es la pela....

#47 Juan Jose García, Cunit, 27/04/2020 - 17:08

En estos momentos,en Trípoli,valdría cinco cabras.

#46 Juan Jose García, Cunit, 27/04/2020 - 16:54

Lo verdaderamente emotivo,sería que la concejala,estuviera bajo el dominio del Islam.

#45 Què ilu!, Larida , 27/04/2020 - 15:10

Entonses en un momento dado se oye a lo lejos una cansión muy bonita de moda en algunos paisses modernos cantada por los Rolling Stones con barbas i la regidora se estremesse mientras se le pone gallina de piel.

#44 L'estaca marroquina, Leridakesh, 27/04/2020 - 11:04

Què voleu que us digui, m'agrada més la versió original.