Publicitat
Societat · 22 de Gener de 2010. 15:23h.

Una regidora elogia "la qualitat" dels carrers de Ciutat Vella

"Persones amb alt nivell de vida trien el Raval per la qualitat ambiental dels seus carrers"

La regidora de Ciutat Vella, Itziar González, ha defensat en una entrevista a Els Matins de TV3 que el barri "és l'espai més universal", atès que el "43,6% de la població és immigrant". En aquest sentit ha augurat que "les ciutats del futur seran així" i ha manifestat que "més que d'immigració, el sentiment d'una regidora a Ciutat Vella es d'universalitat".

Tot i això, González ha reconegut que "hi ha gent que ve a fer coses que venen a fer el que no fan a d'altres llocs". També ha assenyalat que "molta gent es queixa de que  hi ha poca policia, però és que van de paisans".

El periodista Josep Cuní li ha retret que el Raval és un barri on han proliferat "els pisos pastera, la prostitució, la droga i la delinqüencia". En aquest punt, González ha reconegut que "la fornada de creixement ha estat tant de gent en situació precària compersones que venen d'un nivell de vida".

Aquestes persones amb "nivell de vida", segons la regidora, "trien el Raval per la qualitat ambiental dels seus carrers". També per la concentració d'equipaments culturals i per la seva situació estratègica".

Veure fotogaleria

Pancarta en un balcó del Raval
Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 manelic, Bcn, 24/01/2010 - 23:03

el seu problema es que es una pija, filla de papa Gonzalez Casanova(catedrat.-exdirigent PSC) i mama Viros (catedr. UPF) i es incapac de posar-se a la pell de la gent del barri

#8 carles, Hospitalet, 23/01/2010 - 22:45

Deuen de ser narcos.

#7 muntsa, barcelona, 23/01/2010 - 08:30

Carai, carai, jo ja conec 3 persones que han marxat del Raval, i han conseguit la proesa de vendre el seu pis. Es clar que això no tothom ho pot fer i s'ha d'aguantar vivint allí

#6 Fran, Llinars, 23/01/2010 - 01:39

Quina graduacio d´alcohol tenen les begudes q serveixen a l´ajuntament? ja ha començat la campanya dls jocs d´hivern d l´Hereu? i mentre,els moros pixant-se d riure d veure q poden seguir robant impunement a tota Ciutat Vella mentre els politics riuen.

#5 Carles Sánchez, Barcelona, 22/01/2010 - 22:44

Que es passin pel forat de la vergonya. Ple de bancs amb delinquents que observen i esperen per atacar. Armes. Robatoris a pisos. Estrebades. A diari. S'està muntant una plataforma. Però el problema són els polítics. Prometen però no fan res.