Publicitat
Societat · 15 de Juny de 2017. 08:52h.

Una República catalana sense política d’immigració

L'excoordinador de la sectorial de l'ANC diu que “és un error relacionar els criteris d’admissió amb les polítiques d’immigració”

Una República catalana sense política d’immigració

Saoka Kingolo

L’excoordinador de la sectorial d’immigració de l’ANC, Saoka Kingolo, ha defensat que “en la República catalana no hi ha d’haver política d’immigració, sinó una política de ciutadania”. Així ho ha assegurat en un acte de l’entitat independentista celebrat aquest dimecres a Ciutat Vella, on ha afegit que “fer una política especial d’immigració al segle XXI no té gaire sentit per a la gent que viu aquí”.

Kingolo ha afirmat que “és un error relacionar els criteris d’admissió amb les polítiques d’immigració”. L’excoordinador de l’ANC ha assenyalat que “el que s’ha de fer és establir quines són les condicions necessàries per permetre l’entrada dels immigrants a Catalunya”.

El membre de l’ANC també ha reclamat una “llei d’integració destinada a les persones que entrin de forma irregular a Catalunya”. “L’endemà de la independència totes les persones immigrades han de tenir l’opció, sota uns criteris que no siguin molt estrictes, de rebre la nacionalitat catalana”.

25 Comentaris

Publicitat
#18 Michael jackson, Barcelona, 16/06/2017 - 09:39

Tothom sap que només venen a beneficiar-se dels ajuts socials y res més!!!!! Pagant nosaltres amb impostos que ells no paguen.

#17 Michael jackson, Barcelona, 16/06/2017 - 09:33

Em sembla bé però sempre que aquest immigrants paguin els mateixos impostos que la resta de catalans.

#16 Flanagan, Can pixa, 15/06/2017 - 22:09

Pero esto que es,...quien es este? efecto llamada? estos al trullo también,que no se vayan de rositas.

#15 !!*!!, Bcn, 15/06/2017 - 20:49

Veig que ningú llegeix POLITICO aqui. I us permeteu opinar ?

#14 laura, reus, 15/06/2017 - 17:29

ahora me entero yo que existe un coordinador de la sectorial de inmigración de la ANC, la teta del estado nunca antes habia sido tan generosa (no me negaran que la anc no esta financiada por omnium y omnium esta financiado por todos, a = b b = c c = a )