Publicitat
Societat · 7 de Setembre de 2013. 18:57h.

Una samarreta Free Catalonia per a Obama

També un recordatori dels 14 punts que l’any 1918 el president Woodrow Wilson va escriure en favor de la llibertat dels pobles

Una samarreta Free Catalonia per a Obama

Imatge de material enviat a Obama

El president dels Estats Units, Barak Obama, ha rebut una samarreta de Free Catalonia juntament amb d'altre material independentista.

L'organització Free Catalonia, dins de la campanya d'enviament de samarretes a personalitats rellevants, han fet arribar material al president nord-americà, coincidint amb la celebració del G20 a Sant Petersburg, Rússia.

"Hem volgut recordar al President Obama que cal una solució per Catalunya", han assegurat des de l'organització, la qual també li ha entregat un recordatori dels 14 punts que l’any 1918 va fer famòs el president nord-americà Woodrow Wilson.

La primera Guerra Mundial havia deixat una gran petjada a Catalunya, i molts voluntaris catalans havien lluitat amb els aliats per a la llibertat dels pobles, per aquest i altres motius el cònsol honorari a Barcelona C.B.Hurst va fer 200 còpies en català del manifest que fou repartit arreu.

Publicitat
Publicitat

33 Comentaris

Publicitat
#15 PeredePalau, Palau-solità i Plegamans, 08/09/2013 - 20:22

Quina mania amb usar el terme "feixista" amb tanta lleugeresa, ignorància i subnormalitat.
L'únic feixisme que hi hagut mai a la península ibèrica el van portar els fatxes colpistes i terroristes messetaris, que et quedi clar xaval.

#15.1 Julius, España, 09/09/2013 - 14:22

El solo hecho de que hayas usado la palabra "mesetario" ya demuestra que eres un ridículo fascista. Ha sido como leer el Mein Kampf y he potado del asco. El catalanismo es fascismo. Eso sí, uno muy ridículo, basado en ínfulas y delirios y uno de los más paletos que han existido.

#14 Julius, España, 08/09/2013 - 19:39

Material fascista que ha ido directamente a la papelera. Para empezar, un pueblo es una etnia: eslavos, magiares, germanos, navajos ... ¿catalanes? Jajja, pardiez. Error. Segundo: Wilson hablaba de la descolonización por las potencias europeas: para que pasaran a la esfera de EEUU. Animalicos ...

#13 El azote de los necios, Barcelona, España, 08/09/2013 - 11:34

Que le pregunten a Obama que respuesta les dio a los independentistas tejanos.... ya os la digo yo, es ilegal plantear la independencia de un territorio en EEUU, porque la constitución no lo contempla....eso es democracia, un texto aprobado por todos.

#12 I a Clinton??, barcelona, 08/09/2013 - 00:10

A que espera Tardà i companyia, vestits amb el xandall de l'estelada (com Maduro i Castro) a portar-li un preservatiu de l'estelada Free Catalonia al Bill Clinton??

#11 Kropotkin, Vic, 07/09/2013 - 23:30

Los derechos son de las personas,no de los territorios...por eso un andaluz puede cobrar el PER (400€/mes x currar 20 días/año) y un catalán,no...juas, juas....mejor hundidos