Publicitat
Societat · 1 de Gener de 2014. 18:44h.

Una setantena de persones queden atrapades al telefèric de Montjuïc

Els bombers rescaten amb un grua especial quatre ocupants

Una setantena de persones queden atrapades al telefèric de Montjuïc

Imatge del telefèric

El Telefèric de Montjuïc ha deixat de prestar servei aquesta tarda a les 16.30 a causa d’una incidència tècnica, per la qual cosa una setantena de persones han quedat atrapades en les cabines.

L’avaria s’ha originat al sistema de tracció, sense que s’hagin registrat “situacions de risc en cap moment”, segons ha informat TMB.  S’ha activat el dispositiu propi d’emergència, amb participació dels Bombers, que mitjançant el motor auxiliar ha permès desplaçar el carrusel de cabines cap a les diferents estacions i d’aquesta manera els passatgers que en aquell moment ocupaven les cabines, una setantena aproximadament, han pogut baixar-ne.

Només en un cas els Bombers han fet servir una grua especial per arribar a una cabina i fer-ne baixar els seus quatre ocupants. Els passatgers evacuats no han necessitat assistència, tot i que els serveis sanitaris s’han desplaçat a la zona per si havien d’actuar.

Els tècnics del Telefèric treballaran tot seguit per reparar l’avaria, localitzada en un volant de l’estació intermèdia, perquè el servei es pugui reprendre amb normalitat els pròxims dies. La instal·lació, construïda el 2007, se sotmet anualment a revisions i inspeccions exhaustives.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#4 Mainada, ben educada, 01/01/2014 - 21:45

el meu cosí petit de 6 anys qua es tira un pet diu i quan va lavabo i fa pudor de m. diu

#3 joan, barcelona, 01/01/2014 - 21:17

Aixo passa quant els diners que els barcelonins paguen es destinen a pagar despeses de la generalitat (i que no tenen res a veure amb barcelona), enlloc de en el manteniment de la ciutat. Avui el telefèric, demà, que tocarà?

#2 spanish, Madrid, 01/01/2014 - 19:33

Sabotatge del CNI ..vinga Trias tanca´l tambe, neteja a TMB ja veuras com no has de pujar presu si fas neteja

#1 votant CUP, CIU, ICV, ERC, una gran i lliure, 01/01/2014 - 19:02

repetiu amb mi, kamarades:

LA CULPA DE MADRIT
LA CULPA DE MADRIT
LA CULPA DE MADRIT
LA CULPA DE MADRIT
LA CULPA DE MADRIT

#1.1 SocFranC, Barcelona, 02/01/2014 - 08:09

Se't nota una mica resentit i aturat en el temps. Deu ser dels quins la consulta als catalans els hi sembla un acte antidemocràtic i feixista.