Publicitat
Societat · 4 de Febrer de 2015. 16:49h.

Una treballadora de Brians perd la vida en un accident de trànsit

UGT Presons demana que es modifiqui la cruïlla d'accés a la presó

Una treballadora de Brians perd la vida en un accident de trànsit

Una imatge del Centre Penitenciari Brians 2

UGT-Presons ha enviat aquest dimecres una carta al conseller de Justícia, Germà Gordó, per denunciar la necessitat urgent de modificar la cruïlla d'accés als centres penitenciaris de Brians 1 i Brians 2, després que dilluns perdés la vida una treballadora del centre.

“Aquest lamentable succés se suma a molts d'altres que s'han produït en el mateix indret, a causa del perillós estat de la carretera B-224 i per l'intens trànsit de vehicles i transport pesant que hi circula”, ha apuntat el sindicat en un comunicat de premsa.

Aquesta organització sindical ha denunciat reiteradament la manca d'un accés segur que permeti que els més de 1.500 treballadors i treballadores d'ambdós centres penitenciaris -així com familiars, proveïdors, etc.- puguin accedir i sortir del seu centre de treball amb plenes garanties de seguretat.

En la carta al conseller Gordó, UGT-Presons reclama la modificació de la cruïlla d'accés i la construcció d'una rotonda “per donar una solució urgent i definitiva a aquesta situació”, i així poder evitar que es tornin a repetir accidents com el del passat dilluns, que va acabar amb la vida d'una treballadora.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat