Publicitat
Societat · 21 d'Agost de 2019. 17:41h.

Una veïna de Barcelona denuncia “amenaces de mort” d'una okupa

Per plantar-li cara després de robar a la botiga on treballa la seva filla

Una veïna de Barcelona denuncia “amenaces de mort” d'una okupa

Maria Dolors, la mare amenaçada de mort per una okupa

Una veïna del barri de la Pau de Barcelona denuncia que una okupa de la zona va amenaçar de mort la seva família després que li plantés cara per haver robat a la botiga on treballa la seva filla. La mare, Maria Dolors, assegura que l'okupa va dir-li a la seva filla que “es buscaria la ruïna ella i la seva família si no li donava una bossa amb productes de neteja”.

Maria Dolors quan es va assabentar dels fets va entrar al local okupat per demanar-li explicacions, però “em va fer fora a cops d'empenta, clavant-me les ungles al braç i enmig d'amenaces de mort”. “Quan va veure que trucava els Mossos d'Esquadra, va dir-me que em cremaria el pis, em destrossaria el cotxe i que mataria tota la meva família”, relata a e-notícies.

Els fets van passar fa unes setmanes quan l'okupa va robar diversos productes de neteja de l'establiment on treballa la filla de Maria Dolors. Posteriorment, va tornar a intentar-ho però, en no aconseguir-ho, va perseguir la dependenta per exigir-li una bossa plena productes per a la llar.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#7 Bubbagump, Ciutat podrida, 22/08/2019 - 17:05

Mira, en el relato de los hechos se atisba la mentira. Nunca jamás una okupa robará productos de limpieza. Para que? Lo suyo es llenarse de mierda hasta las cejas, en todos los sentidos.

#6 Josep, lleida, 21/08/2019 - 23:53

I aquests ocupes, ja que no ho especifica la noticia i per tant fa sospitar, de quina etnia eren ???

#6.1 Jordi, Barcelona, 25/08/2019 - 00:36

Son Gitanos.

#5 La flor i nata de Bsrna, Barcelona, 21/08/2019 - 20:42

És molt lamentable pels barcelonins veure com les nostres administracions han permès, tolerat i atiat, la decad?ncia de Barcelona. De la ciutat que el món va descobrir al JJ.OO.82 a la ciutat més insegura de l'Estat Espanyol, tot un r?cord.

#4 A., Barcelona, 21/08/2019 - 20:23

Okupes? Bona gent. El problema són aquests pesats que treballen legalment, paguen impostos, són empresaris o cumpleixen les lleis. Aquests són els perillosos i no pas els okupes o menas. Les grans nacions, estats i societats es construeixen amb okupes, menas i periodistes progres. Tothom ho sap.

#3 Soloesmiopinion, Tabarnia, 21/08/2019 - 18:36

Ya se sabe que, cómo afirman los "progres", el movimiento okupa está formado por gente muy maja y honrada.