Publicitat
Societat · 17 d'Agost de 2010. 20:41h.

Unió, contra els 'top manta'

Pelegrí diu que Interior hauria d'haver actuat de forma molt més contundent i amb anterioritat

Unió, contra els 'top manta'

Josep Mari Pelegrí i Joana Ortega, durant la seva visita a Gràcia

El portaveu adjunt de CiU al Parlament i secretari general d'UDC, Josep Maria Pelegrí, ha acusat aquest dimarts la Generalitat i el Govern espanyol de deixar abandonats els ajuntaments amb el top manta.

En declaracions abans de visitar les festes de Gràcia, Pelegrí ha volgut expressar el suport de CiU al sector del comerç, i ha denunciat la manca d'actuació dels responsables d'Interior i també de comerç dels dos governs.

"El Govern de la Generalitat i de l'Estat han deixat els ajuntaments a la deriva en l'exercici de les seves competències", ha criticat Pelegrí, que ha assegurat que els responsables d'Interior haurien d'haver actuat de forma molt més contundent i amb anterioritat.

Després de la polèmica generada per la decisió dels ajuntaments de El Vendrell i Calafell de negociar amb els top manta una ubicació fora de les zones turístiques, Pelegrí ha carregat contra el ministeri de l'Interior i contra les conselleries d'Interior i d'Innovació, Universitats i Empresa (encarregada de comerç).

Pelegrí també s'ha referit a la defensa que fa CiU del petit comerç, i ha indicat que els ajuntaments estan reben una "pressió molt forta" dels top manta.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat