Publicitat
Societat · 1 de Març de 2013. 09:35h.

Urdangarin fa sis mesos que no paga el palauet

El seu advocat "espera" que els Ducs de Palma no siguin desnonats: "no cridem al mal temps"

Urdangarin fa sis mesos que no paga el palauet

Casa dels Ducs de Palma

Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina fa dos trimestres que no paguen la hipoteca del seu palauet de Pedralbes, segons ha confirmat l'advocat del duc de Palma, després que aquest ho reconegués dissabte passat durant la compareixença davant del jutge del "cas Nóos".

Pascual Vives ha assegurat que el fet de no tenir feina està portant Urdangarin a una situació complicada però espera que finalment els ducs puguin fer front al pagament. Sobre si els ducs podrien trobar-se en el futur en situació de desnonament, ha exclamat que "esperem que no, no cridem el mal temps".

El matrimoni va demanar l'any 2004 una hipoteca a La Caixa per valor de 5 milions d'euros per fer front a la mansió de gairebé sis milions que s'havien comprat a Barcelona. Una mansió que ara està en procés de ser embargada per cobrir la fiança a la qual Urdangarin no va fer front.

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#18 Josep, Manresa, 03/03/2013 - 13:14

No patiu a no ser que s'embargui per el cas NOS, no es paga l'hipoteca, s'ho queda "La Caixa". Una vegada hagi passat la tempesta, els ho torna a vendre.

#17 q bo, iurop living aselebreixons, 01/03/2013 - 21:16

Espanya és un festival. En seria molt fan si no estiguéssim ocupats.

#16 rosmy, sabadell, 01/03/2013 - 16:19

Ho trobo molt malament que hi ha persones que per 400€ de deute de no pagar el pis, els facin fora d'ell. I en canvi aquest "SR" porta 6 mesos sensa pagar (2 trimestres), que pots comptar els diners que son, no seràn 400€ no......,

#15 Josep, Lleida, 01/03/2013 - 14:20

O la caixa els desnona com farien amb qualsevol altre "client" o sinó la població haurem de pendre mesures i fer boicot a la Caixa. Ja n'hi ha prou d'aquesta farsa, la caixa donant crèdits a espanyols com urdangarín i florentino amb condicions favorables i als joves no ens donen crèdit ni a hòsties!

#14 ROSA, LLEIDA, 01/03/2013 - 14:01

Doncs si realment tots som iguals davant la Llei, que el desnonin, a més si ha de pagar una fiança també que li embargin mentre no es faci res de tot aixó, tot fa molta pudor, i es demostra que fins i tot la justícia te por d'aquesta família IRREAL