Publicitat
Societat · 11 d'Abril de 2013. 14:02h.

Urdangarin i els "orgasmes" de la Princesa

Un periodista d'Antena 3 assegura que enviava imatges de Letizia Ortiz "amb els ulls i la boca semioberta"

Urdangarin i els "orgasmes" de la Princesa

Els príncpes, en una imatge d'arxiu

El periodista d'Antena 3, Alberto Castillón, que copresenta 'Espejo Público', explica en un article a la revista Grazia -i que recull Periodista Digital- que "hi ha un correu que encara no ha vist la llum, enviat per Urdangarin al secretari de les infantes, Carlos García Revenga, en què es mofa expressament de Letizia".

"És una broma masclista sobre els presumptes orgasmes que pateixen les presentadores de televisió sense que l'espectador se n'adoni. Consisteix en atrapar un 'frame' de qualsevol informatiu en el qual la periodista es trobi amb els ulls i la boca semioberta per simular el que l'autor anomena una orgia de plaer catòdica", explica.

"En aquest correu, fins ara desconegut, Urdangarín, envia a Revenga quatre fotografies de Letizia Ortiz en aquesta situació quan presentava l'informatiu de TVE", assegura. Casillon explica que "Carmen Lomana va advertir Ortiz que no es deixés fotografiar amb Urdangarin, i aquesta va respondre de manera afirmativa amb un gest".

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#10 Nadia, Barcelona, 12/04/2013 - 08:09

Carmen Lomana ? Qui és Carmen Lomana ? I que hi pinta aquí?

#9 lector_333, Barcelona, 12/04/2013 - 00:01

Aquesta seqüencia de fotos de la Letizia fa anys que corre per internet. I d'altres presentadores també. Te la seva gràcia, com quan un amic et fa una foto i quedes amb cara d'imbècil ... no et queda més remei que aguantar-te. Les tecnologies actuals tenen aquestes coses.

#8 Ramon, com la reina Isabel, altre cop sense CAT, 11/04/2013 - 20:46

No m'estranyaria que a aquesta noia, amb el pes de les responsabilitats (futures) que ha de suportar, li creixi gep.. li ho hauran d'acabar operant, vull dir això si no ho han fet ja, com va passar amb el nas... o amb aquelles mentides que intentava explicar per la tele... la TV3 no, rucs, l'altra.

#5 Joan, Barcelona, 11/04/2013 - 15:53

No crec que sigui cert, però en Castillón s'aprofita per fer-se propaganda: ni l'Urgangarín el desmentirà, ni hi ha base per una querella, ni la Letizia tampoc no el desmentirà. Però ja ha fet olla, i el seu nom ja ha sortit per tot arreu. I així va el periodisme.

#4 pep, manresa, 11/04/2013 - 15:32

mentida podrida urdangarina, la Leti l'únic orgasme que tindrà serà quan la facin reina de l'estanc.