Publicitat
Societat · 28 d'Abril de 2014. 19:09h.

Urdangarin no aconsegueix silenciar els mitjans

La jutgessa considera que no es va vulnerar la seva intimitat per la publicació dels seus mails i li retreu “correus impropis”

Urdangarin no aconsegueix silenciar els mitjans

Una imatge d'arxiu del Duc de Palma, Iñaki Urdangarin

El jutjat de Primera Instància número 46 de Barcelona ha rebutjat la demanda presentada pel Duc de Palma, Iñaki Urdangarin, contra el seu exsoci Diego Torres i diversos mitjans de comunicació en considerar que havien vulnerat la seva intimitat per haver publicat correus electrònics personals seus.

La magistrada Maria del Remei Vergès considera en la sentència que els correus van deixar de ser confidencials al enviar-se des de la seva adreça electrònica de l’empresa, de l’Institut Nóos. De fet, la jutgessa retreu a Urdangarin que no vigilés més amb l’enviament dels mails que qualifica d’”impropis del càrrec i de la posició institucional que ocupa”.

La sentència judicial rebutja que Torres i els mitjans de comunicació demandats paguin un euro pels suposats danys morals causats al Duc de Palma, i defensa l’interès general dels correus electrònics publicats “diluint-se així forçosament el dret a la intimitat, que no deixa d’existir però que perd força, òbviament”, apunta la magistrada. 

La jutgessa argumenta que els correus electrònics d’Urdangarin es van publicar en l’àmbit de la investigació judicial pel cas Nóos, en el qual està imputat el marit de la Infanta Cristina, un cas que qualifica de “molt rellevant”.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Pablito, Barcelona, 29/04/2014 - 10:24

Al em-palmao le están creciendo los enanos. Pero por más incidencias que salen, él aún ni ha devuelto nada ni está en la cárcel. E igual su Cristinita algo así como empleada de banca.
Quiero a Papá y estoy orgulloso de mi apellido ¡pero si hubiera sido Borbón...!

#1 laila, bcn, 29/04/2014 - 08:04

A part del procés judicial que ha de seguir el seu curs, jo li faria pagar una multa per tonto.