Societat · 24 de Gener de 2013. 14:45h.

Urdangarin signa com "el duque em...Palma...do"

En una carta adreçada al secretari de les Infantes

Urdangarin signa com "el duque em...Palma...do"

Una imatge de la informació

El secretari personal de les Infantes, Carlos García Revenga, no va ser només el "tresorer" de l'Institut Nóos, sinó que va ser un dels principals assessors del duc de Palma, Iñaki Urdangarin, en els seus negocis, arribant a participar activament en les tasques de direcció de l'entitat, segons publica el Diari de Girona.

Així es desprèn d'una trentena de correus electrònics aportats a la causa del cas Nóos per la defensa de Diego Torres, que ja havia avisat en diverses ocasions de l'existència de documents que podien comprometre membres de la Casa Reial.

La confiança entre Urdangarin i el secretari de les Infantes es remunta als inicis de Nóos i arriba fins al punt que el duc li va comentar en un correu com anaven les seves vacances a Palma: «Platja, piscina, geladet a Portals, parc ... vaja, que completet".

Després d'explicar el projecte de desenvolupament de Nóos i la millor manera de donar-se a conèixer com a experts en el patrocini davant l'opinió pública i en el sector, Urdangarin s'acomiada amb: "El duque em...Palma…do".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 luisón, asturies, 24/01/2013 - 22:26

another basc in the Court

#2 Nibey Se, BCN Ciudad Estado., 24/01/2013 - 21:06

JuanCar,... tu yerno es un cachondo.

#1 Xipolleig, Barcelona, 24/01/2013 - 15:17

Quin nivell !!!.
Ara aquest cas, com en Millet, Gürtel, ITV, Bárcenas,Bankia, els informes del Tripartit i posteriors, res de res, com deia aquell, el més calent, a l'aigüera.
Menys conyeta i més actuar.