Publicitat
Societat · 24 de Novembre de 2011. 09:03h.

Urdangarin també hauria evadit impostos

Presumptament va idear una trama de factures falses amb el seu soci, segons El Mundo

Urdangarin també hauria evadit impostos

Urdangarin

El duc de Palma, Iñañi Urdangarin, i el seu soci Diego Torres van ordir presumptament una trama de factures falses per evadir impostos en les operacions que van realitzar amb els governs balear i valencià, segons informa El Mundo.

Els fons públics es van adjudicar a dit a l'Institut Nóos, una entitat sense ànim de lucre. Posteriorment la major part d'aquests diners del contribuent va acabar en societats de Urdangarin i Torres. Tant el duc de Palma com el seu soci s'haurien servit de dues empreses per confeccionar desenes de factures falses que els van permetre declarar menys beneficis i, per tant, pagar menys a Hisenda.

Segons el pla manuscrit confiscat, el benefici anuela no podia superar els 250.000 euros. L'Institut Nóos captava els fons públics i després els distribuïa entre Urdangarin i Torres. Aquest suposat frau fiscal gravita principalment al voltant de la societat amb seu a Sant Cugat del Vallès Intuit Strategy Innovation Lab SL, propietat de la família Torres.

Un altre del vèrtexs és l'empresa Nóos Consultoria Estratègica, participada directament per Urdangarin i el seu soci.

Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#18 Ramon, Sant Cugat, 26/11/2011 - 22:38

Quina novetat; si fins hi tot el propi president i la seva família evadeixen impostos amagant diners foscos a paradisos fiscals:http://www.lavozlibre.com/noticias/ampliar/154301/las-cuentas-opacas-de-la-familia-mas-en-liechtenstein

#17 Pep, Badalona, 24/11/2011 - 23:26

Dolentot!

#15 Ramon, Barcelona, 24/11/2011 - 22:33

Moltíssims catalans van anar a votar sense haver rebut ni un sol ínput en relació amb el Cas Campeón. És per coses com aquesta, que molt millor que allà mani el PP. Si en lloc del Pepinho hagués estat, no sé, posem que el Camps o el Matas, els mitjans catalans no haurien parlat d'altra cosa.

#14 josepet2, Lleida, 24/11/2011 - 21:44

i La Vanguardia Apañola, el braç armat de CIU , callant com a putes , eh sr. conde ??. No podem fer massa escarafalls d´aquest negoci del gendre, no fos que escatxigui el Borbo nª1 i tots els seus acolits. Vergonya de premsa, vergonya de pais,
tristor i rabia em dona tot plegat.....amen.

#13 Robaperes, Bcn, 24/11/2011 - 21:09

La culpa serà del soci, i els partits de l'oligarquia ho taparan tot, tot i tot!