Publicitat
Societat · 15 de Març de 2013. 08:48h.

Urdangarin va demanar al Rei "un parell de gestions"

"Potser amb un impuls del Senyor, el temps no correria tant"

Urdangarin va demanar al Rei "un parell de gestions"

Urdangarin i el Rei

Iñaki Urdangarin va sol·licitar al Rei "un parell de gestions" per atreure conferenciants de primer nivell mundial i patrocinadors de marques de luxe a València Summit, un dels esdeveniments amb què el duc de Palma es va lucrar a costa de l'erari públic.

Segons correus electrònics que publica El País, Urdangarin va demanar al seu sogre una empenta perquè quatre primeres espases de l'organització de l'esport internacional assistissin a les jornades: Bernie Ecclestone, patró de la Fórmula 1; Joseph Blatter, president de la FIFA; Jacques Rogge , màxim responsable del COI, i Ernesto Bertarelli, magnat suís lligat a la Copa d'Amèrica.

Aquestes personalitats "podrien venir si el Senyor els anima a acceptar la invitació", escriu el marit de la infanta Cristina en el correu electrònic enviat al servidor del Monarca a la Casa del Rei. El duc està interessat en què en Joan Carles col·labori també, "en la mesura de la que fos possible", en una altra tasca: convèncer Bernard Arnault, propietari de l'imperi Louis Vouitton, perquè participi "com a patrocinador secundari en la cimera".

"Potser amb un impuls del Senyor, el temps no correria tant i el Sr Arnault decideix amb rapidesa", li demana. Louis Vuitton va acabar sent un dels patrocinadors de l'esdeveniment: va aportar 87.000 euros per al València Summit 2004, segons un informe de la fiscalia que figura en el sumari.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#4 Rosamaria Cendrós, Barcelona, 15/03/2013 - 21:33

Som estúpids? Sovint penso que sí. Ens adonem de totes les barbaritats que esta fent aquesta familia amb els nostres diners? Es fan favors entre ells i embutxaquen que dona gust. Hem oblidat que va ser el dictador qui ens va imposar al Borbò? No som els seus servents, nosaltres els paguem! Fàstic!

#4.1 Jordi Romaguera, L´Hospitalet de Llobregat, 16/03/2013 - 01:47

Senyora Cendrós cada cop se supera més. Penso que hi ha molta gent que no coneix la família IRreal com li diuen a l´obra de teatre.Els van vendre una imatge i se l´han cregut.I ara que es va descobrint les malifetes per tots els membres, no saben com creure-s´ho.Sembla mentida com s´enreda la gent.

#3 Kropotkin, Vic, 15/03/2013 - 13:09

Corrupspain, corrupspain...corrupspain te quiero....tralara laralara, tralara laralara...corrupspaaaaaaaain te quiero!!...juas, juas

#2 33, Catalunya, 15/03/2013 - 11:17

Senyor??? Si de Senyor no en té res!!!!

#1 Jordi, Martorell, 15/03/2013 - 09:35

Un "empujoncito" al tema.