Publicitat
Societat · 2 de Març de 2013. 11:34h.

Urgències al límit

Una senyora de 78 anys ha d'esperar dotze hores a urgències

Una dona de 78 anys va passar 12 hores a l'Hospital de Martorell sense ser atesa, segons ha denunciat la seva neboda de 67 anys en una entrevista a e-notícies. La dona només va aconseguir que "l'única metgessa que hi havia" l'atengués quan va anunciar que marxava no sense abans interposar una reclamació per "les 12 hores" que havia passat a l'hospital sense assistència.

La dona explica que el passat 27 de febrer "vam arribar a l'hospital a les 6 de la tarda i vam sortir-ne a les 5.30 de la matinada". "Un caos, tots els passadissos plens de gent", descriu. En aquest sentit lamenta que "només hi havia una doctora" a la qual vol exculpar perquè no donava a l'abast.

"La gent estava molt enfadada", recorda, a més d'explicar com una senyora va haver d'esperar 5 hores "perquè li posessin dos punts de sutura al dit". "La doctora, pobreta, no podia, ho havia de fer tot, anava d'un cantó a l'altre", lamenta.

Aquesta senyora assenyala que "la gent em deia que des de les retallades sempre és igual. Jo en vaig sortir molt indignada". "Abans no hi havia aquest problema", indica, a més de lamentar que "tanta gent a l'atur i allà no hi ha metges".

Boi Ruiz, en una visita a un hospital
Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#14 Gerard, Barna, 04/03/2013 - 06:23

És una vergonya el que estan fent amb la sanitat, especialment a urgències. Dit això, cal q tots ens comportem com cal. Una dona q necessita 2 punts al dit, en comparació amb les urgències q aten un hospital, no és cap "pobreta". Te'ls poden cosir a qualsevol CAP de Martorell.

#13 Red Barón, Viladacavalls, 03/03/2013 - 10:15

Ay! si l'estat espanyol no només ens paguès el que ens deu, sino que no ens en robés més. On van a parar els diners de la meva declaració de renda? (si ja ho sé que necessitem avions, tancs, Portavions i reis, pero abans son les persones)

#13.1 Gerard, Espanya culpable, Boi Ruiz també (Barna), 04/03/2013 - 06:26

Sí però a Cat s'estan fent retallades purament ideològiques, com ho demostren els diferents casos que finalment comencen a sortir a la lum sobre interessos particulars i polítics en la privatització de la sanitat. Si ara el Mas canvia de discurs, doncs benvingut. Estarem atents pq compleixi.

#12 Kropotkin, Vic, 02/03/2013 - 21:25

Bueno, pero asi se puede seguir con eso de la construcción nacional y las subvenciones a Omnium, LV, Ara, El Periodico, Joel Joan y el resto de la pandilla subvencionada por Dios y por la Patria. Adelante que la cosa va bien...

#11 JOVI, BARCELONA, 02/03/2013 - 19:59

Es indignant que treguin recursos a la sanitat publica , aixo vol dir menys llits, menys metges, i mes llistes de espera. Esta clar que volen que la SANITAT PUBLICA ES PRIVATITZI i sigui un negoci rentable , quan mai ho pot ser, si no es que deixes a gent fora del sistema de cobertura sanitaria.

#10 Pau S, BCN, 02/03/2013 - 15:50

El vídeo que destapó la trama de corrupción en la sanidad catalana: http://barbaroestresado.blogspot.se/2013/02/el-video-prohibido-de-la-sanidad.html