El projecte dels laboratoris d'Amer compta amb el suport de l'Agència Espanyola dels Medicaments i del Govern espanyol

Vacuna espanyola

La vacuna desenvolupada pels laboratoris Hipra, d'Amer (la Selva), que ha rebut l'autorització per posar en marxa el primer assaig clínic en humans, compta amb el suport de diferents organismes de l'Estat espanyol.

Aquest projecte d'Hipra, segons explica la web, té el suport de l'Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris (AEMPS) així com dels ministeris de Sanitat, Ciència i Innovació. En cas que els resultats de l'assaig siguin positius, els laboratoris preveuen "produir 400 milions de dosis" l'any 2022 i de "triplicar aquesta xifra de cara a 2023, passant a produir 1.200 milions de dosis".

Hipra, que assegura que la vacuna "oferirà protecció contra diverses variants del virus", disposem de dues plantes de producció (situades a Espanya i Brasil), tres centres de R+D (ubicats a Espanya, Brasil i EUA) i 11 centres de diagnòstic repartits per tot el món.

El president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, va visitar el mes d'abril passat les instal·lacions de la multinacional farmacèutica espanyola Hipra per a interessar-se sobre els avanços en el desenvolupament de la vacuna. En la seva visita, Sánchez va estar acompanyat per la ministra de Sanitat, Carolina Darias, i el ministre de Ciència i Innovació, Pedro Duque.

hipra.jpg

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#7 recordad 6 y 7 de septiembre , Secesionismo es fascismo , 13/08/2021 - 16:29

A la Degeneralitat ni está ni se la espera, que están ocupadísimos poniéndose sueldos cienmileuristas, colocando a parientes en altos cargos, desviando fondos a la seva y llevando sacas a la banca andorrana, todo ello envuelto en el trapo estelada, eso sí

#6 Kropotkin, Bic, 13/08/2021 - 13:20

En resumen, son unos españolazos... Jua, jua, jua,...

#6.1 Un tal Blázquez, Lekeitio, 13/08/2021 - 14:12

Más ke Lola Flores oyes.

#4 Lince, Cubellas, 12/08/2021 - 22:15

La Gencat, no ha puesto nada?.. vamos al menos el viste de una embajada
“Este proyecto cuenta con el soporte de la Agencia Española del Medicamento y Productos Sanitarios (AEMPS) así como de los Ministerios de Sanidad, Ciencia e Innovación.”
Y si, nos gustaría saber dada la actividad indepe de al
menos el CEO, cuanto se ha puesto.

#3 Senen, Tarragona, 12/08/2021 - 21:44

Venga nois, a seguir criticando!
Esta es otra empresa que pronto toma camino de Madrid, al tiempo. Visca Catalunya lliure, collons! Seguim

#2 Telamarinera , Vng, 12/08/2021 - 20:41

Y la colaboración de cuanto y cómo?