Publicitat
Societat · 26 de Març de 2013. 14:03h.

Vaga al cremallera de Núria i de Montserrat en plena Setmana Santa

La plantilla protesta per la retallada d'una paga extra a tots els funcionaris de la Generalitat

Vaga al cremallera de Núria i de Montserrat en plena Setmana Santa

El cremallera de la Vall de Núria

Els treballadors del cremallera de Núria i de Montserrat han convocat vaga per al proper cap de setmana coincidint amb les vacances de Setmana Santa.


La vaga tindrà lloc els dies 29, 30 i 31 de març a la Divisió de Turisme i Muntanya de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya.

L'aturada serà total durant els tres dies al cremallera de la Vall de Núria i parcial al cremallera i funicular de Montserrat, de 10.30 a 12.30 hores i de 16.20 a 18.20 hores.

Estan convocats a la vaga un centenar de treballadors i treballadores. En el cas del cremallera de Montserrat, s’ha convocat una concentració divendres 29, a les 10.30 hores, a la parada de Monistrol.

La plantilla protesta per la retallada d’una paga extra decretada per la Generalitat –tot i que els treballadors de FGC no són funcionaris i tenen conveni propi- i per l’incompliment del conveni en tres aspectes: el plus d’afluència (s’han complert els criteris però no s’ha pagat), el sistema de descans (6 dies de treball / 3 dies de descans) i la reducció de 16 hores en la jornada laboral anual del 2012 (la plantilla hauria d’haver treballat dos dies menys).
 

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 respecte, ribes de freser, 28/03/2013 - 14:58

voldria demanar una mica de respecte, xq molts d'aquest q comenteu q vagin el carrer...etc. sabeu exactament quines condicions econòmiques tenen?. és vergonyos desitar q algú perdi la feina, molt!!!! xq potser a vosaltres no us molaria massa perdre la feina, i sentri aquests comentaris.

#8 valeri torres, bna, 26/03/2013 - 19:23

Dons quan tornin a la feina el dilluns o dimarts, s'haurien de trobar acomiadats. No es mereixen res mes. De gent a l'atur n'hi ha de molt mes valuosa i preparada que aquests quatre pringats que voln fer vaga. Independencia ja.

#7 Pep, Reus, 26/03/2013 - 18:13

Aquets de la pública no saven que es estar al atur ó patir les rebaixes de l´empresa privada..es pensen que toto segueix igual que abans de la crisi.., per favor plegueu que hi haurá molta gent que voldria estar al vostre lloc i no anar al estranger !!

#6 Ramió, Figueres (L´Alt Empordà), 26/03/2013 - 16:30

Jo els cardaria al carrer aquesta colla de panxacontents, m´ofereixo a treballar per la meitat de preu, tinc 46 anys, 2 i mig a l´atur i no trobo feina per "massa gran"

#5 Jordi, Teià, 26/03/2013 - 16:09

En temps excepcionals, sóc partidari d'un ERO total a l'administració pública, i tornar a començar: treiem-nos de sobre als funcionaris que organitzen protestes per putejar als ciutadans, als ganduls i als del mocador palestí que només pateixen pels seus "derechos sindicales" i agafem treballadors.