Publicitat
Societat · 3 de Maig de 2016. 09:09h.

Vaga de fam indefinida per la independència

Un veí de Barcelona argumenta que “no vull viure en un món tan podrit com aquest”

Vaga de fam indefinida per la independència

David Raventós

El veí de Barcelona David Raventós, de 46 anys, ha anunciat que avui començarà una vaga de fam indefinida, que només acabarà amb la declaració d’independència de Catalunya o la d’Escòcia. Raventós farà aquesta vaga davant la Torre Barcelona a Diagonal 477.

“No sé quants dies aguantarà el meu cos. Però estic segur que els suficients per a que la veritat triomfi i tinguem la independència. Com diuen, ho vam aconseguir perquè no sabíem que era impossible. Si jo caic, altres prendran la torxa i continuaran el camí. Jo ja he guanyat, perquè no vull viure en un món tan podrit com aquest. Així que, en el 99,9999% seré personalment lliure d’aquí a unes setmanes”, explica.

Raventós considera que “malgrat el que ens volen fer creure, els dos casos estan entrellaçats, tant per a escocesos com per a catalans”. També s’ha mostrat convençut que “la independència d’una de les dues nacions portarà immediatament la de l’altre, doncs destapada una farsa l’altra no podrà continuar”.

Aquest ciutadà assegura que “els darrers dos anys he patit campanyes de difamació, amenaces, coaccions, enganys, censura i espionatge de les meves comunicacions. Com a conseqüència d’això, la meva vida familiar, social,laboral, econòmica i la meva salut s’han ressentit greument; visc amenaçat perquè sé massa d’una operació molt perillosa i important, i perquè no estic en venda”.

Raventós ha afegit que “com que estic en risc i la meva vida ha patit danys d’impossible reparació, pel fet de saber la veritat i seguir la meva consciència, decideixo en ple ús de les meves facultats mentals i físiques, iniciar una vaga de fam per donar a conèixer al món l’operació encoberta dels serveis secrets occidentals per a robar la independència volguda per la majoria dels 13 milions d’escocesos i catalans del Principat”.

Igualment lamenta “l’engany, la censura i la persecució política a aquelles persones que volem que la veritat se sàpiga”. “Em veig obligat a prendre aquesta mesura, perquè el control exercit pels serveis secrets nord-americans i altres occidentals sobre els mitjans de comunicació de masses, fa impossible que cap d’ells es faci ressò d’aquesta història”, indica.

El veí ha remarcat que “el que pretenc és cridar l’atenció sobre un abús” i ha argumentat que “per a fer-ho, utilitzo les eines de la suposada democràcia de cartró pedra que tenim a Europa”. “Estic segur que guanyarem, encara  que no tinc cap poder o organització que em doni suport, i el meu adversari és l’imperi més poderós de la història de la humanitat”, afegeix.

“Sóc un humil humà amb consciencia. Els meus propers dies seran durs, però només una mica més que els dos anys de malson que porto a les espatlles”. Finalment fa un prec perquè “col·laboreu a promoure aquesta causa difonent-la, traduint-la i divulgant-la de qualsevol manera que pugueu a tots els països del món”.

Publicitat

119 Comentaris

Publicitat
#135 Juliette, VNG, 04/05/2016 - 19:37

A les escoles hi ha buying, pregunteu-vos perquè?. No surt del no res, sinó de les conductes que veuen nens i adolescents en adults amb els qui conviuen. No us adoneu que aquest home no està mentalment sa?. En lloc de fer burla el que toca és alerta als serveis corresponents i no donar-li carrete

#134 james, Barcelona, 04/05/2016 - 15:56

Extremistas como este señor, Spot, Rahola y la Forcadell en mitines, hacen que el denominado procés pierda la seriedad de su objetivo. ( Opinion de un no-separatista.)

#132 Rosa , Barcelona, 04/05/2016 - 12:55

Els qui us mofeu del David ja s'us veu el llautó espanyinstanista d'una hora lluny. Vosaltres perdereu i nosaltres guanyarem perqué Catalunya es una nació amb arrels i sempre hi haurà qui amb valentia agafarà la torxa de la independència per dur-la a terme.Us desqualifiqueu vosaltres mateixos. .

#132.1 Albert Sanahuja, Barcelona, 04/05/2016 - 13:43

Rosa, tens tota la raó i estic totalment d'acord amb tu. A Enoticies s'hi han colat tots els fatxes. Aquest és un diari digital qua ha perdut molt i per desgràcia el sr. Rius s'ha convertit en la plataforma d'aquesta gent que només ataca Catalunya.

#132.2 patillas, Viladecans, 04/05/2016 - 14:59

Rosa y Albert, ¿Qué os parecería volver a ver el NO-DO cada día antes de la predicción del tiempo ?

#130 hi han altres opcions, Barcelona, 04/05/2016 - 09:36

Hi han altres opcions més rápides a la vaga de fam per no prolongar el patiment de no volguer viure en un món tan dolent.

#129 ME APRIETA LA BARRETINA, CATAGISTÁN, 04/05/2016 - 09:34

2) nos muestran que quitarse 15 K le haría mucho bien así que puede estar 1 mes completo de ayuno sin problemas siempre que tome agua

El ayuno se hace para depurar el cuerpo pero hay gente que dice que también depura la mente y hasta hay gente que experimenta cierto misticismo

De ser así