Publicitat
Societat · 7 de Desembre de 2011. 16:59h.

Vaga dels pilots d'Iberia per Nadal

Han convocat aturades el 18 i el 29 de desembre com a protesta per a la creació d'una filial de baix cost

Vaga dels pilots d'Iberia per Nadal

Imatge d'un avió d'Iberia

Els pilots d'Iberia han convocat una vaga per als propers 18 i 29 de desembre, coincidint amb les sortides nadalenques dels usuaris. El motiu de la protesta és la creació d'Iberia Exprés, una filial de baix cost de la companyia.

Els pilots, però, estaran sols, ja que els tripulants de cabina d'Iberia han decidit no sumar-se a la vaga. La companyia, per la seva banda, considera "injustificada" la protesta ja que, segons han dit, la creació de la filial de baix cost no afectarà els actuals treballadors.

La vaga se seguirà a tots els aeroports de l'Estat espanyol, on sí que s'oferiran els serveis mínims que marqui el Ministeri de Foment. Pel que fa als usuaris que tenien previst viatjar el 18 o el 29 des de l'aeroport del Prat de Barcelona i ja tinguin els bitllets, seran recol·locats en altres vols.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#1 Pere, BCN, 08/12/2011 - 09:56

Igual que els funcionaris, aquests privilegiats, tenen tot el dret de fer vaga, més faltaria. Els únics afectats seran els pijo-progres que tenen pasta per fer viatges, l'avantatge de no cobrar fa dos mesos és aquesta, no pots viatjar.

#1.1 santsenc, Vila de Sants, 08/12/2011 - 15:47

Pere, com a pijo-progres et refereixes a la gent que hem tingut que anar a treballar fora, perquè al nostre pais no trobavem feina, i voliem anar aquests Nadals a menjar els torrons amb la nostra familia?