Publicitat
Societat · 3 d'Octubre de 2013. 09:16h.

"Vaig pensar que hi hauria una carnisseria"

Sánchez-Llibre declara que durant l'assalt a la Blanquerna va pensar "que ens matarien"

"Vaig pensar que hi hauria una carnisseria"

Sánchez-Llibre, en un moment de l'atac ultra

El portaveu adjunt de Convergència i Unió, Josep Sánchez-Llibre, ha declarat davant el jutge que investiga l'assalt a la seu de la Generalitat a Madrid durant la celebració de la Diada el passat 11 de setembre. El diputat ha assegurat que es va regirar contra els atacants "de manera instintiva, vaig pensar que hi hauria una carnisseria i que ens matarien".

Sánchez-Llibre ha comparegut davant el magistrat del Jutjat d'Instrucció número 11 de Madrid per assegurar que va reaccionar perquè "pensava que volien agredir el delegat del Govern", Josep Maria Bosch, que es trobava començant el seu discurs quan els feixistes van irrompre a la sala, i que finalment va deixar la peanya a terra "per no contestar a la violència amb més violència".

Aquest jutjat de Madrid investiga els fets que van tenir lloc el passat 11 de setembre a la delegació de la Generalitat a la capital, on un grup de membres de diferents grups feixistes van irrompre al començament de l'acte per trencar la porta, agredir els assistents, llençar la bandera catalana i, presumptament, llançar un gas pebre.

Publicitat
Publicitat

30 Comentaris

Publicitat
#18 Papaluna, Barcelona, 03/10/2013 - 18:59

Si los que entraron a armar un poco de bulla (son de partidos legalizados) fueran de extrema izquierda o filo etarras o borrrokas, los asistentes se hubieran cagado encima. No llamèis al diablo y no provoquèis tanto. Cuatro tíos con banderas legales no son nazis ni fascistas. Ya hartáis demasiado.

#17 sr Pepito, Lérida, 03/10/2013 - 14:32

Yo no digo q para ser político se tenga q tener el arrojo de un legionario , pero tampoco mearse en las bragas por unos tíos q entran vociferando . Este tiene la misma dignidad q el Presidente de la Diputación de BCN q le viene el rey anciano ,inválido y con muletas y se pensó q le iba a agredir .

#17.1 Pere Prats, Sants, 03/10/2013 - 17:59

No hgués estat la primera vegada que l'extrema dreta entra en un local de Madrid i mata a gent.

#16 Lo pu*ero de Ponent, Badalona, 03/10/2013 - 14:04

Què us havien de fer mal, si són amics d'en Duran i Lleida!

#15 luis, barcelona, 03/10/2013 - 13:25

Va dir.
"Vaig pensar que hi hauria una carnisseria"
I jo segueixo pensant que els Reis Mags existeixen

"VAMOS TIO" que ja som grandets

#13 Torosentado, Barcelona, 03/10/2013 - 12:55

Estos energúmenos ya han sido detenidos e identificados. Los que quemaron la bandera española, francesa y foto del Rey de España, aún no sabemos quienes fueron y el hecho es mas grave. Con la alevosía que entre los energúmenos había un representante del Parlament, miembro del CUP. Eso es muy grave.