Societat · 25 d'Abril de 2012. 15:44h.

Valencians "en defensa de la llengua i la identitat"

ACPV es manifestarà també contra "la censura de TV3"

Valencians "en defensa de la llengua i la identitat"

Imatge de la convocatòria

Acció Cultural del País Valencià (ACPV) ha presentat la manifestació que el proper dissabte 28 d’abril a partir de les 18 h recorrerà els carrers de València i que enguany compta amb la particularitat que són els col·lectius de joves estudiants els qui la convoquen.

ACPV ha donat enguany "el protagonisme als joves: són les organitzacions d’estudiants les que convoquen enguany la manifestació. La decisió d’ACPV és un reconeixement al paper dels joves com a protagonistes a les recents mobilitzacions que han tingut lloc en València, i una expressió d’aposta pel futur".

L'ACPV reivindicarà "la identitat i la llengua que ACPV impulsa des del treball en xarxa, en positiu i en col·laboració amb els sindicats i les entitats culturals. A més, enguany, la manifestació comptarà amb la presència d’una representació balear, en solidaritat amb la seua lluita en defensa de la llengua i la identitat".

Finalment, des d’ACPV s’ha instat al Govern Valencià "a passar de les paraules als fets particularment en l’àmbit de la llengua i la cultura, davant l’evidència de la continuïtat que es manté en aquelles polítiques més regressives".

El secretari d’ACPV ha posat com a exemple "el manteniment de la censura de TV3, el projecte el Decret de Plurilingüisme, el desmantellament dels Serveis Municipals de Normalització Lingüística o la greu situació que pateix Canal 9, entre molts altres."

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#5 Pere, Oliva, 28/04/2012 - 00:38

Perqué dius mosatros es valencians? si tu i quasi tots els que pensen com tu, sou castellans i proveniu de la marginalitat emigrant espanyola

#4 mosatros els valencians, VALENCIA, 26/04/2012 - 08:58

¿valencianos? jaja, si si , si a me dieran millones de euros por defender una cultura y una lengua que no es la mía, seria de Groenlandia si hace falta. Gracias a gente como esta, el PP arrasa en todas las elecciones. El mayor cáncer del Reino de Valencia es el pancatalanismo. Catalanistes go home!

#3 Celaya, Barcelona, 26/04/2012 - 00:56

Paniaguados del oro catalanista "justificando" el sueldo. Qué aburrimiento.

#2 don berrinche, vilafant, 25/04/2012 - 22:34

NO al imperialisme catalá

#2.1 jan, bcn, 27/04/2012 - 11:38

sí a l'imperialisme Castellà!

#1 Francesc, Barcelona, 25/04/2012 - 18:43

Endavant!