Publicitat
Societat · 14 d'Agost de 2022. 18:41h.

Valents acusa Colau de cedir un espai a un col·lectiu okupa a les festes de Gràcia

Demana que expliqui "si han concedit permís municipal al Casal Tres Lliris"

Valents acusa Colau de cedir un espai a un col·lectiu okupa a les festes de Gràcia

El Grup municipal de Valents, ha exigit a l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, "que deixi de cedir espais als okupes de Tres Lliris a Gràcia", segons ha exposat la formació en un comunicat. La presidenta de Valents, Eva Parera ha sol·licitat conèixer si el Casal Okupa Tres Lliris i altres col·lectius com Arran tenen permís municipal per organitzar la Festa Jove, durant la celebració de la Festa Major de Gràcia que començarà aquest proper dilluns 15 d'agost.


"Colau i PSC han d'aclarir quin tipus de permís han concedit a aquests grups al carrer Santa Rosa i si comporten el cartell de festes que han elaborat en contra del turisme, amb la imatge d'un esquelet vestit de turista que sosté un mapa de la ciutat, sota el lema 'El turisme mata els barris'", ha manifestat Parera.98705-a.png
La líder de la formació recorda que des del govern municipal "han de ser conscients que són els màxims responsables de les festes alternatives de Gràcia si s'acaben convertint en un problema d'incivisme i soroll per als veïns".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Can Fanga, Barcelona, 14/08/2022 - 22:16

Amb Colau&PSC, incivisme i soroll assegurat, Gràcia és feudo Colau, Arran, cupaires, podemitas, Lliris i tota la flor i nata de Barna, qualsevol s'hi acosta, i es queixen dels tourists

#2 Marcial Heredia, en tierra de cuñaos, 14/08/2022 - 21:57

Viendo el cartel debió cederles el cementerio. Es un disparate, el miércoles 17 hay una fiesta de la espuma. Con la alergia que le tienen al jabón no irá ni la Colau. Y el jueves el plato fuerte, la gimcana festiva. A ver si supera a la anterior, aquella fue apoteósica.

#1 Aclaracio, Tarragona, 14/08/2022 - 19:24

Colau i collboni eh ? No oblideu que son coalicio. Per tant, la culpa tambe es del psc.