Societat · 13 de Juny de 2022. 19:49h.

Valents endureix la seva postura sobre els menas en quinze dies

Passa del "retorn assistit" a demanar la seva expulsió

Valents endureix la seva postura sobre els menas en quinze dies

Valents ha endurit la seva postura respecte els menors estrangers no acompanyats en tan sols quinze dies i ha passat de demanar el "retorn assistit" per als menes que cometen delictes a demanar l'expulsió i "retornar-los a les seves cases".

Eva Parera, líder de la formació i alcaldable per Barcelona, ha compartit una informació sobre com es va produir el robatori d'un rellotge a un turista en el barri Gòtic de Barcelona i ha defensat "treure als menes delinqüents dels carrers i retornar-los a les seves cases". "Demano més efectius policials", ha reclamat.

"El meu compromís i el de Valents és retornar els carrers als barcelonins. Ho farem. 2023", ha afegit. La mateixa Parera va sol·licitar el passat 27 maig, durant el ple de l'Ajuntament de Barcelona, "un retorn assistit dels menes que viuen al carrer o opten per okupar il·legalment".

Sempre estaran millor amb els pares o familiars que malvivint als carrers o assentaments irregulars", va assegurar; i va afegir que "en aquells casos que siguin reincidents per casos delictius se'ls hauria de retornar immediatament al seu país".

Parera va demanar a la resta de grups municipals deixar enrere els "discursos políticament correctes i elaborar un cens per a estudiar cada cas, per a major repatriar-los amb les seves famílies". "Ni exagerar, ni silenciar, ni estigmatitzar. Des de Valents volem solucions", va concloure.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Marc, Manresa, 15/06/2022 - 22:15

Esto tiene difícil solución. Tengo 44 años y jamás he tenido problemas con nadie de aquí, sin embargo ya se me han acercado 2 veces chuleando y amenazandome de pegarme ,encima he tenido que callar por mi bien y escuchar que me insultan .Todo esto crecerá por culpa del buenísimo.

#2 Tonet de Cafarnaüm, Manlleu, 14/06/2022 - 11:58

Ara es fan els molestos amb el problema dels MENAS però no oblidem que Eva Parera va votar a Colau Alcaldesa de Barcelona. No teniu credibilitat! Per això, per posar solució al problema de la immigració massiva i il.legal votarem VOX i no pas Valents. Eva, volem fets, no postureig!

#1 Marc de Vich, Vich, 13/06/2022 - 20:02

Pero esto no pasa desde ahora, lleva mucho tiempo pasando y no digamos, con el tema de las ocupaciones de viviendas, alguien debería de pagar, y no son los propietarios precisamente. Es muy difícil encausar a políticos en los delitos que cometen, pero no imposible, y más como estos tan descarados, añádanse los de índole económico y la prevaricac