Publicitat

La justícia belga també denega l'extradició del raper

Valtonyc se salva

El jutge del tribunal de primera instància de la ciutat de Gant (Bèlgica) ha rebutjat l'extradició del raper mallorquí Josep Miquel Arenas, Valtonyc, condemnat a Espanya per enaltiment del terrorisme i injúries a la Corona en les lletres de les seves cançons.

Simon Bekaert, un dels advocats del raper, ha manifestat que "no hi ha terrorisme ni cap crim segons la justícia belga", però ha apuntat que "no sabem si la Fiscalia belga recorrerà la decisió de no extradició".

L'advocat Gonzalo Boye ha demanat a la justícia espanyola que "és moment de replantejar les coses" perquè "sempre hi ha temps per rectificar". "Uns mateixos fets no poden ser delicte en un país i no ser-ho en un altre", ha remarcat.

Valtonyc, per la seva banda, ha exposat que "el tribunal diu que a les meves accions no hi ha terrorisme, començant perquè a Espanya no hi ha cap organització terrorista en actiu" i ha anunciat que "anirem al Tribunal Europeu de Drets Humans per crear un precedent".

Finalment, el raper ha assegurat que "és molt trist que haguem de marxar de casa per tenir un judici just", però a fet una crida "als perseguits per la justícia a Espanya a provar de marxar".

Publicitat
Publicitat

79 Comentaris

Publicitat
#59 Hilario, Gava, 18/09/2018 - 06:48

Es lo mejor que nos podía pasar. En manos de nuestra justicia y con el okupa en el gobierno, está tara de la naturaleza llamada valtonic se hubiera salido de rositas. Ahora por lo menos lo tendremos lejos.

#59.1 Jordi BR, L'H, 18/09/2018 - 12:11

Lo triste es que un señor que tiene que recurrir al insulto en sus canciones acabe teniendo notoriedad, porque la Justicia Española actúe de forma inquisidora. Valtonik vendría a ser lo mismo que Boadella, gente sin talento que recurre a la injuria para que tenga el caso mediatico

#58 Jordi br, L'h, 18/09/2018 - 00:23

Otra bofetada a la INjusticia española, y van.....

#57 Jordi br, L'h, 18/09/2018 - 00:23

Otra bofetada a la INjusticia española, y van.....

#56 polloloco, Tabarnia , 17/09/2018 - 23:39

Sense adonar-se, la justícia belga està col·laborant contra els independentistes. Tots es mindundis fora d'Espanya. Puigdemont, consellers colpistes, raperos de no res, tots cap a Brussel·les. I ells creient que els fan un favor. El favor ens el fan a nosaltres. Visca la justícia belga! Visca Tabarnia!

#55 Maria Padilla , Catetònia , 17/09/2018 - 22:38

Per a això serveix la UE: per pixar-se en els nostres jutges, per multiplicar horrorosament el monstre burogràtic, per fer-nos encaixar tota la immigració il. legal i per pagar el rescat de la banca alemanya, francesa i USA via Grècia.
Visca Orban, visca Duda, visca Salvini, visca LePen !!!