Publicitat
Societat · 16 de Desembre de 2013. 15:57h.

Vandalisme a un barri de l'Hospitalet

El PP ho atribueix a "grups de joves de diverses ètnies i procedències"

El PP de l'Hospitalet ha denunciat actes vandàlics al barri de la Florida. El portaveu del partit a l'Ajuntament, Juan Carlos del Rio, ha assenyalat que "es tracta de grups de joves de diverses ètnies i procedències que tenen espantat el veïnat".

Els populars han reclamat, en un comunicat, "explicacions urgents sobre l'increment del vandalisme i la inseguretat al barri de la Florida". Segons aquesta denúncia, a la zona coneguda com Bloques de la Florida, "un grup de joves van calar foc a diversos contenidors, la qual cosa va provocar una nit de pànic per als veïns de l'entorn".

"Aquest tipus d'actuacions no són aïllades ja que fa dues setmanes els veïns del barri van haver d'avisar la policia local després de trobar-se a la sortida del Centre Municipal Cultural Ana Díaz Rico un sofà cremant", ha indicat Del Rio, qui ha registrat una bateria de preguntes perquè siguin contestada per l'equip de govern de la ciutat, format per PSC i ICV.

El dirigent local del PPC ha demanat "els expedients d'expulsió que siguin necessaris", ja que des de les files populars es considera que "hi ha prou indicis per pensar que part d'aquests atacs  poden estar causats per estrangers en situació irregular".

Una imatge de contenidors cremant a la Florida. (Foto: PP l'Hospitalet)
Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#9 Francesc Grau, Hospitalet de Llobregat, 16/12/2013 - 23:09

Por mucho q el PP intente copiar las políticas de PxC en inmigración, para frenar su ascenso en las próximas municipales, no lo van a conseguir. Los votantes preferimos el original antes que la burda copia (y más si esta és la gran culpable de abrir las puertas a la inmigración,como hizo Aznar).

#8 alex, cornella, 16/12/2013 - 20:37

en los años 70 y 80 habia aun mas delincuencia.la mitad de cataluña era nueva, inmigrada desde los 50. en los 90 se estaba ya muy tranquilos al menos en los alrededores de bcn.pero 10 años mas tarde vuelta a empezar.una sociedad establecida y arraigada es mas tranquila y segura.

#8.1 xon , lh, 17/12/2013 - 10:54

tu alucinas, que ganas de justificar lo injustificable

#7 Votar contra la delinqüència, Barcelona, 16/12/2013 - 20:35

No ens quedarà més remei que votar a la PxC.

#7.1 Pere, Comarca Garraf, 16/12/2013 - 21:09

Parece que la postura o reacción de denuncia del PP de L`Hospitalet, en este asunto de actos vandálicos del Barrí de la Florida, está en la línea de PxC. PPC copia políticas. ¿Pero, los otros grupos municipales no despiertan al respecto y no se pronuncian? FLOJEDAD !!!

#6 Pere, Comarca Garraf, 16/12/2013 - 19:28

Tot s`encaminava en que Espanya i Catalunya, gràcies a l`educació i a altres avanços, fossin més segurs, amb un nou grau de valors, coherència i civisme.

Gràcies Sres. i Srs. politics pel país que heu transformat, obtenint aquestos resultats.

Ara resulta que estem més insegurs que abans.

#5 Pere, Comarca Garraf, 16/12/2013 - 19:05

I aquestos actes vandàlics, amb nit de pànic per als veïns de l` entorn i que son greus, perquè no és diuen a TV3, a les noticies, al canal 3/24, que a més, les instal·lacions de Televisió de Catalunya no estan gaire lluny d? Hospitalet ?

#5.1 xov, lh, 17/12/2013 - 10:56

per el centralisme catala