Societat · 2 de Juny de 2018. 13:46h.

Vandalisme groc a Mataró

També pintades de "feixista" contra l'alcalde socialista

Vandalisme groc a Mataró

Els carrers de Mataró que recorrerà la manifestació espanyolista que hi ha convocada aquesta tarda han aparegut aquest matí amb multitud de pintades i llaços dibuixats amb pintura groga. A més, també han dibuixat realitzat una pintada titllant de "feixista" l'alcalde de la localitat.

El president de la Plataforma per Tabàrnia, Miguel Martínez, ha denunciat a través del seu compte de twitter que els carrers per on la manifestació que l'entitat farà aquesta tarda a Mataró han estat embrutats de groc. "Ens han marcat tot el recorregut d'avui a Mataró, amb insults a l'alcalde de Mataró inclosos" ha lamentat Martínez. Una de les pintades acusava directament l'alcalde de Mataró, el socialista David Bote de "feixista". "David Bote ets un feixista" o "Fora feixistes dels nostres barris", són algunes de les pintades.

Al punt d'inici de la marxa, a la plaça Miquel Biada, on hi ha un monument de l'emprenedor, han llençat pintura groga i han escrit "Mataró antifa". En altres punts del poble han pintat "fora nazis".

whatsapp-image-2018-06-02-at-12.08.53.jpeg

Martínez considera que les pintades són "un assetjament en tota regla, tot per fer una manifestació per reclamar que Catalunya torni a ser productiva, plural i hi hagi convivència entre tots. Una pena..." ha lamentat el president de la Plataforma per Tabàrnia a través de la xarxa social. "Aquesta és la seva revolució dels somriures i aquesta és la seva democràcia. Responguem amb una afluència massiva la manifestació d'aquesta tarda" ha escrit.

whatsapp-image-2018-06-02-at-12.08.53-1.jpeg

La regidora de Mataró i Secretaria General de Plataforma per Catalunya Mònica Lora ha demanat que aquest acte vandàlic "no quedi impune". A través de twitter, la regidora ha piulat "aquest matí hem demanat a l'alcalde de Mataró que aquests actes no quedin impunes i que l'ajuntament denunciï als actors d'aquest acte vandàlic i fanàtic, no podem seguir així i s'han d'aplicar sancions per no crear precedents".

edubona.jpg

El regidor popular José Manuel López també ha condemnat l'acció i ha piulat "que tota Espanya vegi com provoquen els CDR separatistes als constitucionalistes, que ens manifestarem aquesta tarda a Mataró".

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#12 Alejandro, Barcelona, 02/06/2018 - 23:38

Estos vándalos tienen el permiso de los alcaldes para cometer todo tipo de actos incívicos en las calles. El día que a mi me de por hacer algo así de incívico , la multa que me cae!!!!!!!!

#11 Chris, Lleida, 02/06/2018 - 19:19

"Los fascistas son los que a día de hoy se hacen llamar antifascistas."

#9 DaniD, Barcelona, 02/06/2018 - 18:16

Los militantes separatistas quieren llenar las calles, las sedes de partidos de oposición y cualquiera que discrepe de amarillo y mierda, sin que haya catalanes decentes que lo eviten (porque está visto que las policías municipales y mossos obedecen a los mismos que apoyan esto).

Ciutadans tabarnesos, marxem ja!!!

#5 MGA, SANT CUGAT DEL VALLÉS, 02/06/2018 - 16:46

La mala educación.

#4 Alguien, BCN, 02/06/2018 - 16:41

¿Se han ido de Mataró los de las pintadas? Es lo que piden, ¿no?